1. Miles Morales is enige speelbare personage in nieuwe Spider-Man

Miles Morales is enige speelbare personage in nieuwe Spider-Man

Geen bestuurbare Peter Parker of Mary Jane

Miles Morales is het enige speelbare personage in het aankomende Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Dat heeft Insomniac Games' creative director Brian Horton laten weten in een interview met Game Informer. Hij laat weten dat spelers alleen Miles besturen en dus geen andere personages.

Sommige fans hoopten dat ze tijdens het spel ook aan de slag konden met Peter Parker, het hoofdpersonage uit de vorige game. In de vorige Spider-Man bestuurden spelers op sommige momenten ook Mary Jane, en sommige gamers hadden een soortgelijke structuur voor de aankomende game verwacht, maar met Peter Parker in plaats van Mary Jane.

Het complete interview is hieronder te zien.Spider-Man: Miles Morales is een stand-alone Spider-Man-game die zich in dezelfde spelwereld als Marvel’s Spider-Man afspeelt. De game heeft een compleet nieuw verhaal dat draait om Miles Morales. Er komt een speciale editie van PlayStation 5 uit waarbij ook een remaster van Marvel's Spider-Man zit. Het spel komt op 19 november uit op PS5 en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Best wel minimale game heb ik het gevoel, desalniettemin heb ik me dik vermaakt met het origineel dus ik haal em wel een keer in de aanbieding
  • @HanTheMan
    Dat vermoedde heb ik ook. Daarnaast was ik ook best vlot door het origineel heen, vraag me af of het die €60 waard gaat zijn.
  • Dit is dlc, maar ze noemen het een volwaardig nieuwe game. Maar daarom krijg je de ps4 versie er gratis bij. Omdat het geen compleet nieuwe game is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren