1. Mindblowing PlayStation Persco! - Wall Jump E3 2018

Mindblowing PlayStation Persco! - Wall Jump E3 2018

Ok, sorry, we moeten het kort houden want de hypetrain has left the station en raast door onze hersenpan heen en het houdt maar niet op, help! Sam en Simon gingen meteen na de persco van Sony even schreeuwen in een microfoon.

Directe RSS feed

Op de hoogte blijven via mail

Abonneer op iTunes

Abonneer op Android

Join onze Discord!

Vragen over de podcast kunnen worden gemaild naar justin@walljump.nl.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Jullie zijn extreem enthousiast. Ik vond de personferentie ook prima maar heb het gevoel dat te veel titels opnieuw aanwezig waren die al in 2016 erbij waren. Absoluut hoogtepunt was TLOU2 dat voor mij (als het zo uitgebracht kan worden en kwaliteit houdt) misschien wel de vetste game sinds tijden worden. Death Stranding kan ik nog steeds niet veel mee terwijl jullie haast een orgasme beleefden. De Ghosts of Tsuchima was voor mij een goede tweede na tlou2. Daar kan ik wat mee en was ik weer meer blown away door. Nioh 2 is vet, Spiderman was en is vet. En Control en RE2, KH3 zijn multiplatform voor de consoles. Dat tel ik niet mee in perscons.

  Ik probeer echt objectief te kijken maar ik zie echt niet in hoe.. hier dan een machtsgreep is gepleegd :S. Of zelfs by far de beste perscon wat Simon zegt. Echt totaal mee oneens. De MS perscon was ook goed, ik denk zelfs beter alleen schitterden nieuwe ips (op tunic en battletoads na) weer door afwezigheid. Maar men luistert en bindt iig nieuwe studio's. En met gamepass kunnen spelers veel games meteen bij release checken.
  Ik ben benieuwd naar de meningen wereldwijd want wie weet zit mijn xbox voorkeur mij ook iets in de weg maar ik kan me niet voorstellen dat er zo veel holy fcks en hosannas bij de sony presentatie kunnen zijn. Ik zou t geheel een 8- geven met name door TLOU2 (waar wel alle holy fcks plaats mogen vinden).
 • @xevulutionx Het is (in mijn geval) tweeledig. Enerzijds hoe hoog de adrenaline gaat tijdens de persco, anderzijds even een stap terug nemen en kijken wat er platform-exclusief aangeboden wordt.

  Microsoft was voor mij echt de persconferentie van de toekomst, met (sterke) beloftes op beterschap voor de volgende generatie. Maar qua exclusieve titels en een goeie blik daarop was het te mager. Leuk, Halo: Infinite, maar ik weet er nog steeds niks over. Maar als ik zie wat Sony de komende (2?) jaar nog exclusief biedt… Hoe vet ik bv. een Gears of War 5 of Ori 2 vond ogen, het valt in het niet bij wat mijn verwachtingen zijn bij een Death Stranding, Ghosts of Tsushima en met afstand ook The Last of Us 2. Dat voelt gewoon echt als een next level.
 • @SimonZijlemans
  Bedankt voor de opheldering. De adrenalinerush kan ik me wel voorstellen. Het is ook maar net waar je echt hard op gaat. Ghost of T en Tlou2 zijn an sich absolute buitencategorie AAA titels die MS in mijn ogen nu niet heeft klaarstaan. Daarmee doel ik op verhaalgedreven prachtige volwassen SP games. Maar met FH4 die er als autoliefhebber gewoon heel dik uitzag, Gears 5 en Ori 2 (1 van de beste platformers van de laatste tig jaar) en de Halo aankondiging staat er iig wat goeds tegenover. Bij Sony miste ik een beetje de verrassing. De enorme achterstand die MS gewoon heeft platform exlusief kon in één E3 niet teruggehaald worden. Daar gaat tijd overheen maar het kwam op mij in zn geheel over dat MS alles behalve de handdoek wil gooien en ons gamers weer een hoop te kiezen geeft. In feite win-win voor een ieder die wel op beide platformen speelt (of pc naast ps heeft).
 • @xevulutionx
  De show van Microsoft was retestrak dit jaar, hele goede show.
  Ik kon alleen niet geloven dat ze weer met Halo, Forza en Gears aankwamen. Dat mensen daar nog steeds op zitten te wachten dat mag natuurlijk maar daar snap ik echt niets van. Ori and the will of the wisps is wel een goede titel, daar moeten ze er meer van hebben.

  Welke show beter was ? Sony of Microsoft ? Geen idee, ik doe niet aan wedstrijden
 • @Cypher
  Dat is prima ik wel. Ik vind het mooi om te zien hoe ze tegen elkaar opbieden en elk jaar te vergelijken. Daarnaast reageer ik op de statements uit de audioclip voor wat tegengeluid want anders had ik het balletje over wat ik beter vind niet eens opgegooid. Maar goed, Sinds 2010 is Sony vrijwel onafgebroken in mijn ogen met de betere pres op de proppen gekomen. Dit jaar vond ik die van MS wat sterker.
  En ik dacht ook dat een nieuwe Gears te snel zou zijn maar toen ik het zag kriebelde het toch weer. En Forza Horizon.. tja ik ben een autoliehebber en als het dan zo de sfeer weet over te brengen dan ist niet gek dat veel mensen enthousiast worden. Halo is een leuke aankondigng maar nog niet veel van gezien maar de franchise hoort er wel bij. Zo zie je maar er zijn dus toch mensen die er wel op wachten en zo zijn we dan allemaal verschillend.
 • @xevulutionx
  Ieder zijn meug…………
 • @ Cypher


  *Ik kon alleen niet geloven dat ze weer met Halo, Forza en Gears aankwamen*

  Nou precies dit! ik kon het ook niet geloven… en dat zijn ook nog precies de spellen waar ik helemaal niks mee heb, de eerste delen daar heb ik me nog wel mee vermaakt. Maar nu ben ik er echt op uitgekeken er zit zo weinig vernieuwing in. Maar hmm Nintendo kan ook nog de beste show hebben he of heb je niks met dat bedrijf.
 • @deftones
  Ach ja.. Ik ben één van die vele typjes die wel enorm uit kijkt naar Halo. Vernieuwing is er mijn inziens genoeg, echter is de campaign stukken minder dan de eerste delen.
  Uit de trailer kun je weinig halen, maar het toont hints dat daar verbetering in komt!
  Gears en Forza doen mij weer heel wat minder, maar daar zit ook een gigantische fanbase achter.
 • @Gaaiz
  Ik heb zelf weinig met alle 3 die grote titels, maar ik ben wel zo realistisch om in te zien dat dit hele grote en vette aankondigingen zijn.
  Deze miste Sony gewoon.
 • @Piet S.
  Nou.. Ik vind The Last of Us 2 anders super tof! Of was deze al eerder aangekondigd? Death Stranding heeft ook mijn interesse gewerkt, ondanks de totale vaagheid. De rest deed mij dan weer niet zo veel. Wellicht omdat ik niet van de "Japanse games" ben.
  Mijn favoriete titels deze E3:
  The Last of Us 2
  Halo Infinite
  Beyond Good & Evil 2
  Cyberpunk 2077
 • @Gaaiz
  TLOU2 was in 2016 al aangekondigd. DS ook al meer dan een jaar geleden. :-)
 • @Piet S.Men hoopte juist dat het niet alleen om een nieuwe Halo, Gears of Forza zou draaien. Maar dat is wel zo gebleken dat die weer de grootste zijn en eigenlijk de enige zijn waar ze weer op leunen.

  Ik weet niet hoe jij hebt gekeken, maar zeggen dat Sony die miste, dan maak je jezelf wel erg belachelijk. Microsoft zou eens een keer durven met een nieuwe IP te komen.
 • @Snake_NL
  "Men…"
  Je kan niet spreken voor 'men'.
  En dat zijn nu eenmaal de grootste X IP's. Ik ben ook blij als er een nieuwe 3D Mario of Zelda game aangekondigd wordt, ook al weet ik dat die er sowieso gaan komen. ;-)

  Qua nieuwe aankondigingen was Sony de minste ja. Geen twijfel. Qua nieuw beeldmateriaal natuurlijk niet, maar daar heb ik het helemaal niet over. :-)
 • @Gaaiz

  Ja in alle 3 spellen die je hier noemt daar zit inderdaad een hele grote fanbase achter. Maar vernieuwing in spellen is toch wel fijn vooral na 7 delen of zo… Ik hoop voor jouw dat die vernieuwing er in zit.
  Ik kijk wel uit naar Battletoads en Skull and Bones en dat was het eigenlijk wel..
 • @deftones
  O, ik ga die 3 games hoogstwaarschijnlijk niet eens spelen. Ik doel op het feit dat het grote, belangrijke aankondigingen zijn.

  Ik kijk zelf uit naar Battletoads, Cuphead DLC, Ori 2 & Sea of Thieves DLC.
 • @Piet S.
  Wellicht dat tunic je ook nog kan aanspreken. Er staat een 12 minuut speelsessie op youtube en vond het zelf qua stijl een erg leuk ambitieurs projectje. Het doet natuurlijk wel flink aan zelda denken maar dat hoeft niet iets slechts te zijn natuurlijk.
 • @xevulutionx
  Oja, met dat vosje! Dat zag er best tof uit inderdaad! :-D
  Thanks voor de tip!
 • @deftones
  "Maar hmm Nintendo kan ook nog de beste show hebben he of heb je niks met dat bedrijf"

  Helemaal niks Deftones. Maar jij volgens mij wel dus ik hoop voor jou dat het een dikke show mag worden.
 • @Cypher
  Ik verwacht er zelf zo min mogelijk van, dan kan het alleen maar meevallen. :-)
 • Samengevat:

  Nintendo en Sony kunnen het zichzelf permitteren om herhaaldelijk te schitteren met dezelfde shit.

  De Forza fanbase is niet luidruchtig genoeg en Halo is al lang omgeruild door vaderschappen en huwelijken. :-P

  PS360 was eigenlijk een leuke periode voor Microsoft. Nu ik erover nadenk. Hoe Halo 3 toen werd onthaald. Prachtig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren