1. Minecraft Bedrock Edition heeft nu volledige crossplay-ondersteuning

Minecraft Bedrock Edition heeft nu volledige crossplay-ondersteuning

Nu Bedrock ook naar PS4 is gekomen

Sony maakte via een PlayStation Blog bekend dat Minecraft Bedrock Edition nu ook naar de PlayStation 4 komt. Dit betekent tevens dat crossplay nu op alle platformen ondersteund wordt. Minecraft Bedrock is vanaf morgen beschikbaar op PlayStation 4.

Minecraft Bedrock-editie begon als de Pocket Edition en werd later de basis voor crossplay-functionaliteit. Minecraft Bedrock is onder andere beschikbaar op pc, Xbox, mobiel, Switch en vanaf morgen dus ook op PlayStation 4. Gebruikers kunnen dus samenspelen met vrienden op andere consoles. Als gebruikers de normale versie van Minecraft al hebben, hoeft de Bedrock Editie niet apart gekocht te worden. De nieuwe update installeert deze update gratis. Spelers die de normale Minecraft-versie hierna aanschaffen, hebben de Bedrock Edition automatisch bij aankoop.

Crossplay werkt alleen als alle gebruikers op de 1.14 update zitten, ook wel de Buzzy Bees-update genoemd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren