1. Minecraft Dungeons krijgt een nieuwe seizoenspas

Minecraft Dungeons krijgt een nieuwe seizoenspas

Vier nieuwe dlc

Mojang heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe seizoenspas onderweg is naar Minecraft Dungeons.

De seizoenspas bevat vier nieuwe uitbreidingspakketten en geeft spelers toegang dat de onlangs verschenen Jungle Awakens en Creeping Winter-uitbreidingen.

De eerstvolgende dlc gaat onder de naam Howling Peaks en verschijnt op 9 december. De dlc voegt onder andere nieuwe flora en fauna, missies, vijanden en items toe aan de dungeon crawler. De aankondiging werd gedaan via het Twitter-account van de game, maar het bericht is inmiddels weer offline gehaald.

De game, gebaseerd op de populaire Minecraft-franchise, is door een klein intern team met een passie voor kerkers in games gemaakt. Spelers kunnen alleen of met drie anderen door allerlei mijnen, moerassen en andere gebieden lopen om vijanden te doden en loot te verzamelen. Minecraft Dungeons is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. De nieuwe uitbreiding, Howling Peaks, verschijnt in december.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren