1. Minecraft-speler heeft zonder lopen het spel gewonnen

Minecraft-speler heeft zonder lopen het spel gewonnen

Met zijn vertrouwde varken Little Timmy

Youtuber TheHeightAdvantage heeft een video geüpload waarin hij demonstreert hoe Minecraft uitgespeeld kan worden zonder ook maar één keer zijn benen te gebruiken.

De YouTuber toont eerst dat hij de controls voor lopen uit heeft gezet, waarna hij een start maakt aan zijn avontuur. Hij manoeuvreert zich een weg door de wereld van Minecraft met behulp van en varken en een aantal boten. Het varken leidt hij rond door middel van een wortel op een stok. Zijn vertrouwde varken heeft de naam Little Timmy en samen reizen ze de wereld rond. Hij heeft zelfs de Nether getrotseerd op zoek naar materiaal en Blazes om de End Portal te kunnen openen.

Uiteindelijk komt hij samen met Little Timmy aan bij The End. Het varkentje stierf helaas een heldhaftige dood; het werd verslonden de klauwen van de Ender Dragon. Uiteindelijk heeft hij het spel uitgespeeld door de Ender Dragon te verslaan en de dood van zijn varken Little Timmy te wreken.

Bekijk hieronder de volledige video.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren