1. Minecraft-personages komen naar Super Smash Bros. Ultimate

Minecraft-personages komen naar Super Smash Bros. Ultimate

Op 3 oktober een nieuwe

Verschillende Minecraft-personages komen naar Super Smash Bros. Ultimate. Dat kondige Nintendo vandaag aan.

Het nieuwe personage bestaat uit Steve, Alex, Zombie en Enderman en zijn op ieder moment te wisselen tijdens het gevecht. De vechters beschikken over typische Minecraft-moves. Zo beschikken ze over zwaarden, TNT en is het mogelijk blokken te creëren op het speelveld.

Op 3 oktober om 16:30 uur zendt Sakurai een livestream uit waarin hij de personages en het bijbehorende level verder uitdiept. Ook wordt dan de releasedatum van de vechters onthuld.

De Minecraft-personages zijn onderdeel van de tweede Fighter Pass, die zes vechters bevat. De eerste was Min-Min uit Arms. Eerder voegde de eerste Fighter Pass Joker uit Persona 5, Hero uit Dragon Quest, Banjo & Kazooie uit Banjo-Kazooie, Terry uit King of Fighters, en Byleth uit Fire Emblem.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heel gaaf! Als je me dit 10 jaar geleden had verteld zou ik je nooit geloofd!
  • Wel grappge toevoeging en eigenlijk ook niet verwacht dat dit zou gaan gebeuren.
  • Snap sommige negatieve reacties op andere fora niet zo. Dit is een geniale toevoeging. Smash is een mengelmoes van gaming en daar hoort minecraft als een van de best verkopende games zondermeer bij. Doet er niet toe of je het een leuke of minder leuke game vindt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren