1. Mod-ondersteuning voor Call of Duty: Black Ops 4 niet uitgesloten

Mod-ondersteuning voor Call of Duty: Black Ops 4 niet uitgesloten

Treyarch kan nog niets onthullen

Call of Duty: Black Ops 4 zou op pc wel eens ondersteuning voor mods kunnen krijgen.

Dat meldt Dan Bunting, een van de bazen van ontwikkelaar Treyarch, in een interview met GamerHub TV, wanneer hem naar mod-ondersteuning gevraagd wordt. "Het is een goede vraag. Op dit moment zijn we nog niet klaar om over de plannen voor mods te praten. Mensen die ons kennen weten dat we fans zijn van de mod-community. Veel van onze ontwikkelaars komen daar direct vandaan omdat ze een mod maakten die we opmerkten."

"Voor Black Ops 3 brachten we voor het eerst in vel jaren mod tools uit. We geloven in de mod-community, maar we zijn nog niet klaar om er over te praten", vervolgde hij. Hoewel dit niet bevestigt dat mods naar Black Ops 4 komen, sluit Treyarch het dus ook niet uit. Mogelijk maakt Treyarch dichter bij release van de game meer bekend.

Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise krijgt de game ook een battle royale-modus.

"Persoonlijk denk ik dat er een dikke kans zit dat dit gaat gebeuren, zeker gezien de mod-ondersteuning in Black Ops 3 een succes was." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Alweer niet uitgesloten? Standaard antwoord…
  • @CerandoX.nl Meestal ongeveer een jaar na release toch?
  • @Robskeee
    Meestal is het dan uitgesloten idd. :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren