1. Lord of the Rings naar Age of Empires 2 dankzij mod

Lord of the Rings naar Age of Empires 2 dankzij mod

Alle 18 realms beschikbaar

Een Lord Of The Rings-mod is beschikbaar gesteld voor Age Of Empires 2. Met de mod wordt de rts omgetoverd tot een wereld gebaseerd op de verhalen van J.R.R. Tolkien.

De mod zelf is nog niet helemaal compleet, maar er is wel een build beschikbaar die bijna klaar is. De mod is dan ook meer dan zes jaar in ontwikkeling geweest. Inbegrepen in de mod zijn onder andere aparte visuals voor alle 18 realms en nieuwe graphics voor de omgeving. Daarnaast zijn er ook aanpassingen aan de economie en gevechten op zee in de game gedaan.

Rivendell

De officiële omschrijving is als volgt; ‘’Tales of Middle Earth (ToME) is de eerste compleet speelbare conversie voor AoK gebaseerd op het werk van J.R.R. Tolkien. Inbegrepen zijn de 18 realms van Middle-Earth waaronder Elves, Men of the West, de Rohirrim, Southrons en de Easterlings, en de kwade krachten onder Mordor en Angmar. Breng al jouw favoriete gevechten en verhalen van Lord of the Rings tot leven met maps van echte Middle-Earth locaties. Van de scherpe boogschutters van Lorién tot de trollen van Mordor; de rangers van het noorden tot de gevreesde gigantische Mûmakil – honderden nieuwe units, met meer dan honderd nieuwe building graphics en wonderen van Middle-Earth.’’

De Tales of Middle Earth-mod is via de ModDB-pagina van de makers te downloaden.

Age of Empires 2 Lord of the Rings

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren