1. Mod voor Sensible World of Soccer voegt 4K, nieuwe teams en meer toe

Mod voor Sensible World of Soccer voegt 4K, nieuwe teams en meer toe

Update de game voor 2020

Via de Sensible Soccer- community website deelt gebruiker Playaveli de mod, “Sensible World of Soccer 2020”. Deze mod brengt de klassieke game naar de tijd van nu met 4K, nieuwe teams en nog meer.

Sensible Soccer is een voetbalgameserie die voor het eerst uit kwam in 1992 voor onder andere de Atari ST en is ontwikkeld door Sensible Software. Sindsdien zijn er meerdere nieuwe releases geweest waarvan de laatste, Sensible World of Soccer voor Xbox Live Arcade, uitkwam in 2007.

De nieuwe mod brengt de populaire game naar 2020 met nieuwe teams, kleuren, roosters en nieuw commentaar. Ook de grafische aspecten van de game krijgen een update naar 4K. De mod is gratis te downloaden via de Sensible Soccer-website, een originele versie van Sensible World of Soccer voor pc is wel nodig om de mod te gebruiken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren