1. Modder verandert GameCube in een gaming-pc

Modder verandert GameCube in een gaming-pc

Power-knop en controllers functioneel

Modder en YouTuber Tech by Matt heeft een GameCube in een moderne gaming-pc verandert. De video is nu op YouTube te vinden.

Tech by Matt heeft een kapotte console gekocht op Ebay en heeft daarin een Sleeper-pc gebouwd. De YouTuber geeft toe dat het een aardige klus was om dit voor elkaar te krijgen, maar dat hij uiteindelijk trots is op het eindresultaat. De GameCube-pc draait op een AMD Ryzen 3 3200G 4-Core processor en heeft 16GB RAM en een SSD-opslag van 500 GB. Op de GameCube draaien Fortnite en Counter-Strike Global Offense op 1080p. Met games als Far Cry 5 doet hij het op iets minder goed op 25fps.

Tech by Matt heeft het ook voor elkaar gekregen dat de power-knop en de controller-ports van de GameCube nog steeds functioneel zijn. De YouTuber zegt dat de GameCube-pc ideaal is om games op te emulaten. Volgens hem draaien sommige games er prima op, terwijl andere wat prestatieproblemen hebben. De volledige video is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Gaaf gedaan! mijn eerste en favoriete console aller tijden. Zoveel goede herinneringen aan de Gamecube!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren