1. Modern Warfare 2: Remastered krijgt mogelijk toch multiplayer

Modern Warfare 2: Remastered krijgt mogelijk toch multiplayer

TheGamingRevolution slaat weer toe

Bij de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasterd was uitgever Activision duidelijk: Er komt geen multiplayer. De lekker TheGamingRevolution heeft daar alleen een andere mening over.

TheGamingRevolution was eerder verantwoordelijk voor het lekken van Call of Duty: Warzone en de remaster van de campagne vanModern Warfare 2, die vorige week uitkwam. Nu zegt de lekker in een YouTube-video op zijn kanaal en een tweet dat er een multiplayer-modus voor de remaster gaat uitkomen.

Volgens hem is de modus zelfs al af en zit het in de testfase. In een tweet zegt hij: “Multiplayer is af, het is geen misinterpretatie of oude info. Mijn bronnen hebben het letterlijk gespeeld, dus tenzij die tegen mij liegen (wat niet logisch zou zijn) is de game af.”Modern Warfare Multiplayer is volgens TheGamingRevolution in de tweak-fase. De game is af en er hoeven er alleen nog wat aanpassingen gedaan te worden na het testen. In zijn video zegt TheGamingRevolution dat Activision liegt en in een tweet zegt hij: “Weet je nog toen ze 'geen battle royale' zeiden?”. De tweet van TheGamingRevolution is hieronder te bekijken.

Modern Warfare 2: Campaign Remasterd is nu uit op de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Het is naar mijn mening de minst gebalanceerde multiplayer ooit gemaakt in een Call of Duty-game. De eerste Black Ops-game was, ondanks MW2 veel gespeeld te hebben, een verademing. De mogelijke Perks en Weapon combo's waren echt om te huilen; One Man Army, Commando en Danger Close zorgen echt voor een gigantische onbalans, maar sommige spelers vonden dat nou juist de charme van de game. Dus ieder zijn of haar ding.

  Daarnaast zou het zou goed zijn als dit op de één of andere manier geintregeerd wordt met de recente MW game, met de Perks van nu. Dus breng gewoon wat wapens en de maps over en ik ben tevreden.
 • @CerandoX.nl
  Het overbrengen van wapens en mappen hebben ze eigenlijk al gedaan. De Striker is eigenlijk de UMP-45 en uiteraard zit er nu Rust in. Van mij mogen ze het beide doen. Dus een multiplayer van MW2 met alle oude dingen erin en MW verder uitbreiden met mappen van MW, MW2 en MW3 en bijbehorende wapens. Verwacht wel dat komend seizoen in MW er een oude map uit MW3 verschijnt aangezien het eerste seizoen Crash bevatte uit MW.
 • @Snafu9
  Naast Rust is er nog geen MW2 map overgebracht naar de nieuwe MW, behalve dan Scrapyard die in Warzone is verwerkt. Ik denk dat Scrapyard dus ook wel gaat komen, daarnaast zijn Backlot (CoD4) en Village (MW3) gevonden als MP maps voor seizoen 3. Helaas nog geen extra MW2 map zoals Highrise, Afghan of Terminal. Wapens die al in de game zitten hoeven niet over natuurlijk. ;-)
 • @CerandoX.nl De map Village in de datafile is toch niet hetzelfde als die uit MW3?
 • @MythicZ
  Thanks, zie het nu idd.
 • Ik vind de mogelijkheid om geluid aan te passen echt kudt. In deel 1 kon dat waarom kan je hier alleen je geluid harder of zachter zetten?
 • Ik zou het echt een verademing vinden als ze de multiplayer exact hetzelfde houden als de originele MW2. Puur omdat je dan voor beide gamers iets hebt. MW2 is meer rushen en quick scope en MW is veel trager waardoor er weer een hele andere spelervaring bij komt kijken. Om hier tussen te wisselen lijkt mij echt geweldig.

  Ohja en natuurlijk moet het vrijspelen van emblems ook weer komen wat vond ik dat toch legendarisch vroeger. Deze emblems vond ik veel beter dan de plaatjes die ze nu hebben.

  Kom maar op met die Model 1887 Akimbo!!!
 • En dan de MP ook weer timed exclusive gok ik…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren