1. Modern Warfare 2 Remastered genoemd op Amazon

Modern Warfare 2 Remastered genoemd op Amazon

Nog niet officieel aangekondigd

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered werd kort genoemd op een gamepagina van de Italiaanse Amazon.

De remaster van de tweede Modern Warfare-game is nog niet officieel aangekondigd, al vermoeden veel mensen dat hij na het succes van de remaster van de eerste Modern Warfare wel in de maak is. De gamepagina is inmiddels offline gehaald, maar men heeft screenshots gemaakt van de pagina.

De remaster van de eerste Modern Warfare werd ontwikkeld door Raven Software. De graphics werden op de schop genomen, al bleef de gameplay nagenoeg hetzelfde. Enkele maps uit de multiplayer ontbraken en werden later toegevoegd via dlc. Daarbij was Modern Warfare Remastered voor geruime tijd alleen beschikbaar voor mensen die de Legacy Edition van Call of Duty: Infinite Warfare aanschaften.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Kan men voor €40 ook nog extra betalen voor de mappacks van toen zeker. Als ze nu eens met een echt degelijke Cod komen hoeven ze geen remasters uit te brengen.

  Off-topic, ik las een aantal dagen geleden een bericht op Nu.nl over Battlefront II waar de lootboxen terug komen. Ik heb daar niets over gelezen op deze site?! Misschien toch de moeite om te plaatsen indien dit nog niet gebeurd is. Maar goed dat is mijn mening uiteraard.
 • @AWESOMEDUDE3
  Ik had juist gelezen dat de lootboxen definitief niet terugkomen
 • @xevulutionx

  Komen definitief terug alleen cosmetisch.
 • @san5324

  ah dan was dat het idd. Ik ving op dat de betaalde (min of meer gamebreaking) variant iig niet zou terugkeren.
 • @san5324
  Ja klopt dat las ik dus ook. Een positieve ontwikkelingen als je het mij vraagt. Ben echter benieuwd of er ooit nog gekozen wordt voor een season pass of iets dergelijks.
 • Mijn favoriete CoD! Als ik de uren bij elkaar optel heb ik hier ongeveer anderhalve maand van mijn leven in gestoken. Kom maar op! :D
 • @Rickachu
  World at War blijft mijn favoriete CoD. Orginals zombies blijven tof!
 • Hoe groot fan ik ook ben van deze CoD, de remaster ga ik niet halen. Bij de vorige remaster durfde ze gewoon € 15,- voor een mappack te vragen voor maps die in het origineel gewoon bij release erbij zaten.

  Activision en EA zijn schandalig bezig en mensen blijven hun producten gewoon kopen.
 • Ik hoop dat er een crossover komt tussen CoD en Turok. Dan is er bijvoorbeeld een mode dino's tegen mensen. Niet zoals Dino D-Day maar zoals Turok Evolution. Dit geeft de game een wending zoals nooit tevoren.

  Ik weet dat het niet onmogelijk is. zoals Napoleon Hill ooit zei "Wat het brein kan bedenken, kan ook worden bereikt".

  Laten we met zijn alle afwachten wat de game industrie voor pracht en praal gaat brengen de aankomende jaren. We hebben zo snel mogelijk meer van dit soort originele concepten nodig. Misschien een petitie maken?
 • Kom maar op ik koop hem wel voor de campaign, multiplayer kan me gestolen worden daar speel ik battlefield wel voor

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren