1. Modern Warfare 2 Remastered is nu uit op PlayStation 4

Modern Warfare 2 Remastered is nu uit op PlayStation 4

Pc- en Xbox One-versies komen eind deze maand uit

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kan sinds gisterenavond worden aangeschaft voor PlayStation 4.

De game kan voor 25 euro gekocht worden via PlayStation Network en bevat alleen het singleplayergedeelte van de game. Diverse maps van de multiplayer komen volgens datamining in de toekomst naar het vorig jaar uitgegeven Call of Duty: Modern Warfare. De remaster is ontwikkeld door Beenox.

Mensen die de remaster kopen, ontvangen tevens de Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle voor Modern Warfare (2019) en Warzone. Hierin zitten diverse wapens, skins en emotes.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verscheen in 2009 en is een van de best ontvangen Call of Duty-games ooit. De remaster komt op 30 april naar Xbox One en pc. De afgelopen dagen lekte het bestaan van de remaster al uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dat timed exclusive op deze manier is wel een beetje een ding wat wel achtergelaten had mogen worden uit periode 10-20. Op deze manier games die volledig multiplatform zijn en dan 1 maandje exclusief blijven dat is toch wel een ridicuul iets zeg! Verschrikkelijk sneue actie en dan met een nare bijsmaak in deze periode. Maar goed, ik verwacht aan de andere kant dat er met games als ori, de ftp cod, re3, doom eternal etc etc ook wel andere / wellicht leukere games te spelen zijn tot die tijd op de platformen die nu nog 30 dagen geduld moeten hebben.
 • @xevulutionx

  Ik snap ook niet waarom Sony extra gaat betalen om een elf jaar oude singleplayer-game een maand exclusive te krijgen. Wat is de meerwaarde daarvan?
 • @Silverwolf
  Dat is mij ook een raadsel en kan alleen bedenken dat het een package deal was toen ze hiermee zijn gestart. Ik was het zelf alleen vergeten en ging alvast op zoek omdat ik wel leuke herinneringen aan de game heb en wil m liever voor mn xbox hebben dan voor mn ps4. Maar eigenlijk wil ik deze praktijken niet steunen dus schaf ik m helemaal niet meer aan.
 • @xevulutionx

  Je krijgt wapens en skins voor warzone, misschien dat ze dit in gedachten hadden?
 • @xevulutionx

  Ik hou er ook niet van. Er zijn ontzettend veel games die ten prooi vallen aan die extra dollars van Sony of Microsoft.

  Rise of The Tomb Raider vind ik dé smerigste timed-exclusive van deze generatie. Vorige generatie had je die GTA IV uitbreidingen die lekker eerst op de 360 uitkwamen en dat duurde allemaal een “beetje” langer dan een maand.
 • @Don Carpaccio
  Idd Die was ook vies want was al aangekondigd als multiplatformgame. Ik vergelijk die engiszins met SF5 die ik compleet kaal noodgedwongen op mn PS4 gespeeld heb. Ik geloof daaromtrent niets van het door Sony en Capcom gecommuniceerde/gefabriceerde verhaal dat de game niet mogelijk geweest zou zijn met steun van Sony. Daarnaast de COD-deal was er ook eerst met MS en heb ook het idee dat deze praktijken vooral eerst bij MS vandaan kwamen met o.a. het door jouw genoemde voorbeeld. Men is daar gelukkig na dat gedonder met rise of ttr mee gestopt voor zover ik me voor de geest kan halen. Dat is ook door Spencer naar buiten gebracht. Ik hoop dat Sony na eindigen looptijd cod-deal dit ook laat voor wat het is.
 • @xevulutionx

  Inderdaad!

  Ik denk dat er enkel nog indie-game-developers gaan vallen voor die broodnodige centen.
  Als ik bijvoorbeeld kijk naar My Friend Pedro of Cuphead.
  Dat zijn games die pas later of nooit op de PlayStation gaan komen, ook al is de uitgever niet Microsoft en Nintendo.

  En andersom:
  No Man’s Sky en veel andere indie-games die pas later op de Xbox verschijnen…

  Alleen leuk voor de misgunnende fanboys.
 • @Don Carpaccio
  yep bij Indies komt t nog veel voor al weet ik niet of dat echt met geld of eenvoudigere ontwikkelroute te maken kan hebben. Dat vind ik ook wat vergeeflijker. en ja met je afsluiter, eens
 • @xevulutionx in dit geval komt het omdat Modern Warfare 2 remastered al in 2018 klaar was en toen al deze deal met PlayStation gesloten is waardoor die nu 2 jaar later alsnog nageleefd moet worden.
 • @Real13
  Klopt dat gaf ik al aan in mn 2e reactie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren