1. Update: Modern Warfare 2 Remastered komt deze week uit

Update: Modern Warfare 2 Remastered komt deze week uit

Volgens Duitse PlayStation Store morgen al

Eerder verscheen er een gerucht dat Modern Warfare 2: Campaign Remastered vandaag uit ging komen. Hoewel het vandaag niet gaat gebeuren, is de kans erg groot dat de remaster ergens deze week uit gaat komen.

Dat blijkt uit een listing op de Duitse PlayStation Store, waar Modern Warfare 2: Campaign Remastered al op staat. De game is daar te reserveren voor morgen, 31 maart, voor 24 euro. Volgens de winkel neemt de remaster 46,9 GB in beslag op de PlayStation 4. Er is ook een trailer en verschillende screenshots van Modern Warfare 2: Campaign Remastered te vinden op de pagina. De trailer is hieronder te bekijken.

Oorspronkelijk bericht: Volgens Twitter-gebruiker Okami13 verschijnt Modern Warfare 2 Remastered morgen al.

Okami13 lekte eerder de komst van een Gunfight-bèta voor Call of Duty: Modern Warfare en details voor de Warzone-modus. Nu zegt de Twitteraar, waarvan het account inmiddels is verwijderd, dat de releasedatum van de remaster op 30 maart is.

TheGamingRevolution, een andere ingewijde, voegt daaraan toe dat Activision mogelijk niet de multiplayermodus van Modern Warfare 2 aan de remaster toevoegt, maar verschillende maps naar de huidige Modern Warfare-game brengt.

Afgelopen week werd al promotiemateriaal voor de remaster in Call of Duty: Modern Warfare gevonden.Spelers die het nieuwe Ghost Pack: Oil Rig Bundle aanschaffen zouden de remaster er gratis bij krijgen. Ook werd de game beoordeeld in Korea.

Officieel is er nog niks bekend over de remaster.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jammer dat de multiplayer mode niet komt van MW2. Blijf die nog steeds ijzersterk vinden. Maar ook wel begrijpelijk ze zijn best wel wat oude mappen aan het terugbrengen wat ik vooral een groot pluspunt vindt. Vooral omdat ze gratis zijn vind ik de verhouding van nieuwe en oude mappen erg goed gedaan.

  Wat mij betreft hoeft COD dit jaar van mij geen nieuw spel te maken en nog lekker een jaar teren op deze game. Sinds lange tijd niet meer zo vermaakt met een COD game als deze. Helaas zal er oktober wel weer een nieuw COD klaar staan.
 • @Snafu9 Vind deze cod echt verschrikkelijk dus ik ben blij dat er gewoon weer een nieuwe cod komt en als de geruchten waar zijn en het word een Black Ops reboot is dat helemaal mooi. Black Ops 2 is nog steeds de beste cod aller tijden imo.
 • @Real13
  Hoezo vind je deze CoD verschrikkelijk? Eindelijk weer eens goed met beide benen op de grond en niet doelloos rond rennen en knallen. Maar meer strategisch jezelf opstellen. Ook dat irritante quick scope eruit wat totaal niks met schieten te maken had. Dit is veel meer oorlogsvoering dan al die science fiction troep. Vooral in Ground War komt deze CoD goed tot zijn recht vind ik.

  Black Ops 2 heb ik nooit gespeeld dit waren echt de tijden dat CoD keihard achteruit ging helaas en daardoor een paar games heb laten schieten.

  Daarnaast heb ik te horen gekregen dat Black Ops reboot op dezelfde voet wilt doorgaan als MW. Waardoor de gameplay met veel dingen overeen zal komen. Ook zijn ze erg te spreken over de snelheid van het spel omdat deze nu vertraagd is.
 • @Snafu9
  Erg zonde dat ze de non-assault vehicle GW modus eruit hebben gehaald. Dat was een hele verademing zonder die bijzonder irritante APC's en Tanks!
 • @AWESOMEDUDE3
  Ja dat vind ik ook. Het aantal APC's en Tanks vliegen je soms om de oren. Iets te veel vuurkracht soms aangezien je er helemaal niks tegen kunt doen als je loadout er niet op is aangepast.
 • @Snafu9 Eigenlijk precies om de redenen die jij opnoemt. Als jij dat belangrijk vind in een game snap ik heel goed dat Modern Warfare jou wel ligt. Wat ik zoek in een cod game krijg ik simpelweg niet bij deze cod. Ik wil gewoon kunnen rushen op kleine tot medium maps ipv heel strategisch af te moeten gaan wachten en rustig te spelen zoals dat in deze cod moet. Daarnaast vind ik skillbased matchmaking de grootste bullshit die ze maar in een cod kunnen stoppen. Zo word je eigenlijk gestraft als je een goede speler bent. Daar is toch een ranked modus voor denk ik dan. Maar ja genoeg geklaagd over deze game, ik hoop dat cod 2020 mij weer dat oude cod gevoel kan brengen.
 • @Real13
  Ik vind dat er veel kleine en medium maps zijn. De nieuwe map “Hideout” is er ook al weer één.

  SBMM is idd niet echt leuk, het is nu onmogelijk om stabiel te spelen. Maar goed, eigenlijk moet dat er voor zorgen dat slechtere spelers ook plezier met elkaar kunnen hebben. Ze blijven SBMM ook stellig ontkennen. Lol.
 • @Real13
  "Daarnaast vind ik skillbased matchmaking de grootste bullshit die ze maar in een cod kunnen stoppen. Zo word je eigenlijk gestraft als je een goede speler bent"

  Wat een onzin opmerking. Jij vind het dus alleen leuk als je mensen die minder goed zijn kapot kan maken, maar zodra je tegen mensen van je eigen skills komt is het niet meer leuk. Dat is echt te sneu voor woorden. Da's hetzelfde als zeggen dat je alleen wilt schaken tegen kinderen omdat volwassenen het je te moeilijk maken.
 • @blue_blade_3 en als 1 zin verder gelezen had dan weet je dat ik daar geen moeite mee heb maar dat daar dus gewoon een ranked modus voor is. Public matches hoort gewoon random te zijn. De ene keer speel je tegen mensen beter als jijzelf en de andere keer tegen mindere mensen. Dat is juist het leuke aan public. Als ik constant wil spelen tegen mensen met hetzelfde skill level ga ik dus wel ranked doen.
 • @Real13
  Zo kan je ook denken, maar waarom niet gewoon ervoor zorgen dat iedereen een leuke spelervaring heeft. Kan je je voorstellen dat je minder goed bent dan de meeste en daardoor bijna alles verliest. Zou toch leuker zijn voor die mensen als ze tegen anderen komen die dezelfde skills hebben?

  Kan je wel zeggen; daar is ranked voor. Maar in mijn optiek is ranked bedoelt om echt serieus je best te doen en casuals is bedoelt om gewoon relaxed te gamen. Zo wordt het in veel games vertaald namelijk (zoals overwatch bijvoorbeeld)

  Ik zie niet in waarom je tegen mensen wilt spelen die beter of slechter zijn dan jij. Dan krijg je toch super saaie potten waarbij je of keihard wint of super hard verliest. Dan is het net of je geen invloed uitoefent op het eind resultaat.
 • @blue_blade_3 Maar als je ziet hoeveel klachten er wel niet zijn over SBMM is het dus niet voor iedereen relaxed gamen. Je hebt gelijk dat het voor de beginners voordelig is om goede spelers te ontwijken maar toen ik jaren geleden met cod begon was er ook geen SBMM en heb ik ook gewoon moeten leren om beter te worden en mee te kunnen komen. En dat gevoel dat je dan krijgt als je bovenaan staat met een 5 kd ofzo daar doe je het dan voor. In de nieuwe cods worden de nieuwe spelers veel te veel beschermt en daar hebben de ervaren spelers last van.
 • @Real13
  Dus jij hecht waarde aan een KD van 5 wanneer je weet dat je tegen spelers speelt die duidelijk minder skills hebben dan jij?

  Ik heb liever een kd van 2.0 waarbij ik echt moeite heb moeten doen om te winnen.

  De CoD community is dus aan het klagen omdat ze tegen spelers van eigen skills moeten spelen? Dat begrijp ik niet, maar kan aan mij liggen.
 • @blue_blade_3 als jij het leuk vind om moeite te doen om te winnen is ranked dus je ding. In public matches gaat het de meeste spelers niet eens om winnen maar gewoon een zo goed mogelijk potje neerzetten. Cod is een arcadeshooter waarbij je gewoon tegen iedereen van welk niveau dan ook moet kunnen spelen. Er zijn zoveel andere games waar SBMM prima kan maar het past gewoon niet bij cod.
 • @Real13
  "In public matches gaat het de meeste spelers niet eens om winnen maar gewoon een zo goed mogelijk potje neerzetten."

  Ik zie niet in waarom dat in een SBMM niet kan. Er waarom zouden mensen van een lager niveau deze kans niet moeten krijgen? Want zonder SBMM zullen zij dat doel nooit/niet snel behalen.

  Ik ben het wel met je eens dat de CoD community inderdaad liever zelf goed eindigt dan dat ze voor de "objective" spelen.

  Denk niet dat we het eens gaan worden in ieder geval. We hebben dan ook beiden gelijk en tegelijkertijd ongelijk want het is aan de game developer wat zijn zien als "casual" en "ranked"
 • @Snafu9

  MW2 was toch het begin van al die 360 no scope sniper kills en andere zever. De teleurgang van Call of Duty startte echt al bij MW2.

  Het verhaal was wel enorm leuk.
 • Ik vind dit ook weer de betere COD sinds tijden, hoop echt dat alle MW2 maps worden toegevoegd, zou echt vet zijn. Wat betreft Black Ops dit jaar, het laatste deel begon goed maar hebben ze daarna compleet vernaggelt, ben blij dat ze dat hier van geleerd hebben. Van mij mogen ze ook een jaartje overslaan.
 • Benieuwd of ze ‘No Russian’ in het spel hebben gehouden. Wat mij betreft is dat het meest controversiële stukje videogame dat ooit is gemaakt.
 • Ik heb deze game echt helemaal kapot gespeeld. Maar geen interesse om het nog een keer te spelen. Even iets anders voor de redactie zie dat dreams de laatste review was. Waar zijn de reviews van Ori, Animal Crossing Doom en Re3 IG. Wel een gemis op de website. Want games kunnen jullie ook vanuit huis reviewen.?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren