1. Modern Warfare en Warzone seizoen 5 introduceert nieuwe factie

Modern Warfare en Warzone seizoen 5 introduceert nieuwe factie

Shadow Company is terug

Seizoen 5 van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone introduceert een nieuwe factie. Dat onthult Activision in een nieuwe teaser.

De Shadow Company is officieel een partner van de Allegiance in het verhaal van Modern Warfare, maar in een blogpost meldt Activision dat het 'een eigen agenda' heeft. Onderstaande trailer geeft ook een eerste blik op de nieuwe personages voor het volgende seizoen, waaronder Rozlin 'Roze' Helms, Velikan en Marcus 'Lerch' Ortega.

De factie is afkomstig uit de campagne van Modern Warfare 2. Daarin verraadt generaal Shepherd onder andere Captain Price. In hoeverre Shepherd een rol speelt in het verhaal van de nieuwe Modern Warfare is nog niet duidelijk.

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone seizoen 5 begint op 5 augustus op PlayStation 4, Xbox One en pc. Activision deelt later meer info over welke content er aan de game wordt toegevoegd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik las nogal een verontrustend bericht online waarin wordt uitgelegd dat Activision accounts nogal makkelijk te "hacken" zijn, met als gevolg dat alle voortgang van het profiel als het ware wordt gestolen. Ben benieuwd of daar iets meegedaan wordt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren