1. Mogelijk Nieuwe info Apex Legends battle pass gelekt

Mogelijk Nieuwe info Apex Legends battle pass gelekt

Respawn waarschuwt echter voor teveel speculaties

Het is mogelijk dat er nieuwe info over de Apex Legends battle pass is gelekt. Deze zou beschikbaar worden voor ongeveer tien euro en een nieuwe Legend met zich meebrengen.

Dataminers zijn hierachter gekomen door een pagina op Origin, waarop de nieuwe battle pass wordt gepresenteerd. Hierbij werd vermeld dat er een nieuwe arena, nieuwe wapens, unieke loot en bovenal, een nieuwe Legend aankomen. De nieuwe Legend zou Octane heten, een naam die al eerder genoemd is in andere lekken. De pass zou voor 950 Apex Coins verkrijgbaar zijn, omgerekend zo'n tien euro.

De pagina is nu niet te meer vinden, maar er is een afbeelding van gedeeld op Reddit. Hoe geloofwaardig deze afbeelding is, is nog maar de vraag, aangezien er tweemaal 'the' achter elkaar in de tekst staat. Voor een aankondiging van één alinea met zo’n belangrijke boodschap is dat redelijk opvallend.

Respawn heeft op alle speculaties gereageerd op Reddit. “Sinds de lancering is er een hoop data opgegraven en we begrijpen dat het erg leuk is om hierover te speculeren, maar neem deze info niet aan als waarheid”, aldus Respawn.

Respawn licht verder toe dat veel opgegraven data oud en ooit wel ontwikkeld is, maar nooit gebruikt wordt. “Neem de informatie die je niet van ons krijgt dus aan als gerucht. Als wij er klaar voor zijn kondigen we de juiste informatie aan.”

Dit zal niet het eerste gerucht zijn dat niet klopt. Zo zou season one volgens geruchten 12 maart uitkomen, maar dat is ook niet gebeurd. Wat er precies in het eerste seizoen voorkomt is dus ondanks een hoop speculaties nog maar de vraag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Weinig met datamining te maken; de nieuwe frontpage was voor iedereen te zien op de Origin PC launcher, gister tot een uurtje of 19:00.
  • Ik hoop dat ze een map toevoegen, zoals PUBG en niet delen van de huidige map aanpassen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren