1. Gerucht: Overwatch 2 heeft vier nieuwe helden in de maak

Gerucht: Overwatch 2 heeft vier nieuwe helden in de maak

Drie vrouwen en een tovenaar

Blizzard heeft tijdens Blizzcon vorig weekend Overwatch 2 onthuld. Tijdens de presentatie werden al twee nieuwe helden onthuld, namelijk Sojourn en Echo. Naast deze twee helden verschijnen er naar verluidt minstens nog vier nieuwe personage voor Overwatch 2.

Andrew Reiner van Game Informer heeft tijdens een bezoek aan Blizzcon een gesprek gehouden met Jeff Kaplan, de vice-president van Blizzard. Tijdens het bezoek aan Blizzard kreeg Reiner een diavoorstelling te zien van Overwatch 2. Gedurende deze presentatie waren er vier mysterieuze personage te zien, in de vorm van silhouetten.

Kaplan is uiteraard geheimzinnig over de vier nieuwe helden, maar als we de hoofdredacteur mogen geloven is één van de personages een tovenaar, zo was er een staf te zien en een man met een kromme rug. Reiner beweert dat hij ook een vrouwelijk personage heeft gezien met een heel groot wapen. Volgens Reiner zijn drie van de vier nieuwe Overwatch-helden vrouwelijk.

Kaplan heeft aangegeven dat hij niet verder op de personages in gaat. De kans is groot dat deze nieuwe helden verschijnen in het tweede deel van de populaire team-based shooter. Het is immers geen geheim dat Blizzard al jaren werkt aan nieuwe helden.

Kaplan onthulde ook coöperatieve verhaalmissies, waarvan de eerste zich afspeelt in Rio de Janeiro. Hierin moeten spelers steden bevrijden van de eerder genoemde robots. Los daarvan staan Hero Missions: herspeelbare co-op-missies voor vier spelers, vergelijkbaar met Adventure Mode uit Diablo. In deze modus kunnen spelers helden trainen en vaardigheden ontgrendelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik mis toch wel een beloningssysteem in de PvE. Met beloning bedoel ik echt customisables voor je character skin of passive buffs voor de PvE net als in Starcraft 2 coop en Diablo. Tot nu toe zie ik niet de waarde van het herspelen van coop missies. Ik hoop dat ze nog met leuke beloningen komen want anders kan ik net zo goed een walkthrough kijken van iemand voor de story.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren