1. 'Geen Elden Ring-aankondiging tijdens Xbox-showcase donderdag'

'Geen Elden Ring-aankondiging tijdens Xbox-showcase donderdag'

‘Kans op Bakugan-nieuws is groter’

Er komt morgen mogelijk toch geen aankondiging over de game Elden Ring morgen. Dat zegt VentureBeat-journalist Jeff Grubb op Twitter.

De rpg Elden Ring werd vorig jaar onthuld op E3 en sinds de aankondiging is er geen nieuwe informatie over de game naar buiten gekomen. Fans hoopten op meer informatie over Elden Ring na een uitspraak van Phil Spencer, waarin hij benadrukte hoe belangrijk games van Japanse studio’s voor Xbox zijn.

Omdat Elden Ring ontwikkeld wordt door de Japanse ontwikkelaar From Software, hoopten Elden Rings-fans dat dit een indicatie was dat er morgen tijdens de Xbox Games Showcase een Elden Ring-aankondiging wordt gedaan. Journalist jeff Grub denkt dat dit niet het geval gaat zijn. Op Twitter deelde hij een screenshot van een overzicht van nieuwsberichten die dit gerucht behandelden. Als antwoord op iemand die vroeg wat hij wist zei hij: “De kans op meer informatie over Bakugan is groter dan Elden Ring op donderdag. Zijn tweets zijn hieronder te bekijken.

Of Jeff Grubb gelijk heeft is niet met zekerheid te zeggen. Donderdag komen we erachter wie er gelijk heeft. De Xbox Games Showcase gaat morgen om 18:00 van start.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Jammer, was één van de dingen waar ik naar uitkeek. Ben nog niet denderend enthousiast voor deze Showcase, maar wie weet heb ik het totaal mis! Ik hoop het.
  • Weet niet of Elden Ring me gaat liggen, maar erg jammer als ie ontbreekt. Was een mooie, grote third party game geweest die voor wat diversiteit in het aanbod zorgt. Ruim een jaar niks van vernomen nu, da's vaak geen goed teken voor een ontwikkelproces.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren