1. Vandaag komen de nieuwe 'clinger grenades' naar Fortnite

Vandaag komen de nieuwe 'clinger grenades' naar Fortnite

Een explosieve toevoeging

Fortnite: Battle Royale heeft vandaag in update 3.6 'clinger grenades' geïntroduceerd. Het Chinese bedrijf Tencent maakt daarnaast bekend dat het 12,3 miljoen euro investeert om e-sports voor Fornite te promoten.

In de beschrijving van de aankomende update staat: "Plak dit explosief op elk oppervlak...of spelers!" De clingers blijven met een zuignap plakken aan muren, de grond en zelfs tegenstanders om vervolgens 2,5 seconden later te exploderen. De granaten kunnen vanaf vandaag gebruikt worden in Fortnite: Battle Royale.

Bovendien liet Epic Games een paar dagen geleden via Twitter weten dat Fortnite naar China komt. Nu heeft een woordvoerder van Tencent bekendgemaakt dat het ongeveer 12,3 miljoen euro gaat investeren in e-sports voor Fortnite. Ook krijgen spelers die het spel preorderen gratis in-game voorwerpen. Tenslotte wordt de progressie van Chinese spelers die tot nu toe op buitenlandse servers gespeeld hebben overgezet naar lokale servers.

Tencent is in het bezit van ongeveer 40% van de Epic Games-aandelen en is bovendien ook de uitgever van de mobiele versie van hun grote concurrent, PUBG.

Clinger grenades fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren