1. Mogelijk vervolg op Pokémon Detective Pikachu in de maak

Mogelijk vervolg op Pokémon Detective Pikachu in de maak

Volgens Comicbook.com is deze al in de eerste fase van ontwikkeling

Er komt mogelijk een vervolg op Pokémon: Detective Pikachu. Volgens Comicbook is de film in de vroege fase van ontwikkeling.

Meerdere bronnen die bezig zijn met de productie hebben Comicbook geïnformeerd dat de productie van het Pokémon: Detective Pikachu vervolg voortgezet wordt. Daarna wil de studio uitbreiden naar meerdere films die zich in de Pokémon-wereld afspelen.

Volgens Comicbook is de film in een vroege fase van ontwikkeling bij Legendary, die maar al te graag verder zou willen met de verfilming van de Pokémon-franchise. Legendary heeft nog niet gereageerd op Comicbooks verzoek op commentaar.

Detective Pikachu

Volgens Rob Letterman, de regisseur van de film, zitten er genoeg easter eggs in de film die hinten naar een vervolg. “Er zitten genoeg easter eggs in de film die, voor hardcore Pokémon-fans, duidelijk zichtbaar zijn en linken naar alle verschillende Pokémon-takken die er zijn. De eerste twee scènes van de film hinten bijvoorbeeld naar mijn favoriete Pokémon-film die ik samen met mijn kinderen heb gezien”, zegt Letterman.

Zekerheid over een vervolg kunnen we nog niet bieden, omdat Legendary nog niet gereageerd heeft. Wel kunnen we vast flink speculeren over wat we precies willen zien. Vergeet dus niet in de comments achter te laten wat jij verwacht van een nieuwe Pokémon-film!

Jacco heeft ondanks het wankele verhaal ontzettend van de film genoten. Lees hier zijn review.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Kom maar op. De film was zwaar vermakelijk dus een vervolg zie ik echt wel zitten
  • Ik vond het een zeer leuke film, dus laat er maar meer komen!
  • Gisteren met mijn jongens heen geweest. Eerste helft heb ik wat stukjes gemist (lees oogjes dicht) maar 2de helft was prima te pruimen. Alleen dat stukje met die grote schildpadden vond ik overbodig. De jongens (6 en 8 ) vinden het geweldig.
  • Yes! De eerste film was top!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren