1. Mogelijke Batgirl-actrice bekend voor DC Birds of Prey

Mogelijke Batgirl-actrice bekend voor DC Birds of Prey

Ella jay Basco in onderhandeling voor Cassandra Cain/Batgirl

Warner Bros is in onderhandeling met actrice Ella Jay Basco om de rol op zich te nemen van Cassandra Cain voor de DC Comics-film Birds of Prey. Margot Robbie was al aangekondigd als Harley Quinn en Ewan McGregor speelt de slechterik Black Mask. De film staat gepland om uit te komen in begin 2020.
Margot Robbie

In de DC-film zou Basco de rol op zich gaan nemen als Cassandra Cain, de dochter van huurmoordenaars David Cain en Lady Shiva. Door een eenzame opvoeding groeit ze ook op als huurmoordenaar en raakt bevriend met Bruce Wayne/Batman en wordt zo de nieuwe Batgirl.

In Birds of Prey zien we hoe Harley Quinn, Huntress en Black Canary samenwerken om Cain te beschermen wanneer zij een diamant vindt die toebehoort aan de crimineel Black Mask.

Basco is verder vooral bekend voor rollen in Grey's Anatomy, Veep en Superior Donuts. Birds of Prey wordt geregisseerd door Cathy Yan en geproduceerd door Margot Robbie, Sue Kroll en Bryan Unkeless.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren