1. Gerucht: Zijn dit beelden van een nieuwe Harry Potter-game?

Gerucht: Zijn dit beelden van een nieuwe Harry Potter-game?

Openwereld actie-rpg zou mogelijk door Rocksteady ontwikkeld kunnen worden

Zou er een nieuwe Harry Potter-game in de maak zijn? Onderstaande gelekte beelden lijken er wel op te wijzen.

De off-screen beelden duren langer dan een minuut en tonen een nieuwe Harry Potter-rpg met allerlei bekende locaties, personages, spreuken en monsters uit de films en boeken.

De gelekte beelden zouden zijn gebruikt voor een focusgroep, om bij het publiek te testen of een dergelijke game in de smaak zou vallen. Iemand op Reddit zou deze beelden en bijbehorende informatie hebben ontvangen.

Volgens de Reddit-bezoeker betreft het een openwereld actie-rpg rondom een personage die met zijn unieke eigenschappen toegelaten wordt op Hogwarts. Wanneer spelers arriveren, gebeuren er vreemde dingen in de Forbidden Forest en in het kasteel. Spelers zouden hun eigen personage samenstellen.

Hoewel er nog geen bewijs is dat de beelden echt zijn, gaan er geruchten dat Batman: Arkham City-studio Rocksteady de game zou ontwikkelen. Rocksteady is eigendom van Warner Bros., dus dat zou zeker een mogelijkheid kunnen zijn. Een andere mogelijkheid is dat Avalanche Software aan de game werkt. In april vorig jaar zocht deze ontwikkelaar namelijk naar " een getalenteerde verhaalverteller met verstand van Britse cultuur en grammaticale weergaven".

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Moet zeggen dit ziet er wel vrij geloofwaardig uit. Veel effecten en animaties met hoge productiewaarde. Ook een specifieke consistente art style. Veel polish ook wat erop duid al vrij lang in productie te zijn en niet een simpele eerste prototype.

  Ik gok als het nep was was het door iemand zelf in elkaar geflanst en zou het niet zoveel variërende beelden hebben en meer van die standaard realistische graphics. Maar dit ziet eruit alsof er in ieder geval een team achter zit wat niet op een zolderkamertje woont.

  Dat gezegd is het natuurlijk de vraag of het ooit uit komt. Want de developer heeft vast een reden om het nog niet zelf te onthullen, terwijl het al vrij lang in productie lijkt te zijn. Of expres omdat ze niet klaar zijn om het te onthullen of omdat er een publisher of baas nog niet helemaal overtuigd is over het concept.
 • @Cookie87

  Fantastic Beasts 2 komt binnenkort uit, lol.
  Ze zullen dit vast wel gaan onthullen zodra die film uitkomt om zoveel mogelijk Harry Potter-fans te krijgen.
  En dit is zeker niet nep, hier zit echt wel een dedicated team achter.
 • OMG, een Harry Potter-game gemaakt door Rocksteady? Dat zou zoooo vet zijn!
 • @Rickachu

  Holy shit! Dit inderdaad. Als dit waar blijkt te zijn heb ik er opeens veel meer vertrouwen in! Fingers crossed.
 • @Rickachu


  Haha neeee want ik heb niks met Harry Potter maar voor de fans leuk. Die gasten mogen wel eens hun game onthullen.
 • Kom maar op mijn kinderhartje gaat al bonken.En zo kan ik ook laten zien waar papa op school heeft gezeten (mijn kinderen geloven dat ik samen met Harry, Ron en Hermelien daar op school gezeten heb 😂) dus kan ik ze nog gekker maken. Tot vervelends aan toe van mijn vrouw.
 • @Grombeer

  Hahaha geniaal. Benieuwd hoe lang je dat kan volhouden.
 • @Grombeer Het leven is een grote leugen, hahaha
 • Hoewel dit er zeer geloofwaardig uitziet (en ook erg vet) gaan de geruchten juist dat de studio Rocksteady aan een justitie League game bezig is. Er zijn ook al wat namen voor de titel die de ronde doen, maar die weet ik even niet meer.
 • @Sietze1983
  Er gaan al heel lang geruchten dat Rocksteady met een Superman game bezig is. Gisteren las ik dat Rocksteady met een Justice League game bezig is inderdaad. Laten we hopen dat dat het is en geen Harry Potter game, heb helemaal niets met die tovenaar.
 • Omdat het Warner Bros. is ben ik vrij bang.
  Maar ik hoop echt dat ik me kan gaan vermaken met deze titel, aangezien ik ben opgegroeid met de films.

  Warner Bros. heeft laatst niet heel veel leuke dingen gedaan met lootboxes(Shadow of War) en microtransacties(Hogwarts Mystery).

  Buiten dat, dit is gewoon Avalanche lijkt me. Veel meer in hun stijl kwa gameplay, animatie en character design.
 • instant pre order
 • Hopelijk is het Rocksteady! Batman was supergoed.
 • Hè het filmpje is geblokt door WB dikke kans dat het dus echt is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren