1. Details van seizoen 1 van Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt

Details van seizoen 1 van Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt

Raid zou terugkeren

Er zijn wat mogelijke details van het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt door dataminers.

Via Twitter is diverse content gedeeld, al is het meeste inmiddels weer offline gehaald door Activision. Het zou onder andere gaan om nieuwe maps, waaronder de terugkeer van Raid en een besneeuwde map die zich in en rond een winkelcentrum afspeelt.

Verder zou er een Starter Pack aan het aankomende eerste seizoen worden toegevoegd met daarin diverse items, zoals een nieuwe Adler-skin, een calling card en nieuwe emblemen.

Tot slot lijkt het er op dat Rebirth Island aan Warzone toegevoegd gaat worden. Activision gaf voorheen al aan dat de start van het eerste seizoen van de multiplayer ook veranderingen voor Warzone met zich mee zou brengen.

Activision en Treyarch hebben vooralsnog niet officieel aangekondigd wat er in het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War zit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Vind het echt eeuwig zonde dat ik eindelijk weer een cod leuk vind om te spelen en dat dan verpest word door SBMM. En dan hebben ze het ook nog eens sterker gemaakt ipv minder. Game heeft zoveel potentie.
 • @Real13 kun jij mij is uitleggen waarom dat tegenwoordig zo'n probleem is ?
 • @aleksj123 Omdat ik tegen iedereen wil kunnen spelen, omdat ik als ik cod speel gewoon relaxed een potje public tdm wil kunnen spelen ipv game na game te moeten spelen alsof het call of duty world league is.
 • @Real13
  Ik vind dat echt een vreemde gedachtegang. Zolang SBMM niet ervoor zorgt dat de games instabiel worden is het toch logisch dat je tegen mensen wordt gezet die "evengoed zijn"…

  moet je nu persé een 20 kill streak halen door mensen te slopen die als kippen zonder kop rondrennen? Wow wat een prestatie!

  Je kan toch ook gewoon op je gemak spelen. Als je genoeg verliest kom je bij anderen die net als jij ook op hun gemakt spelen, of slechter zijn maar wel hun best doen.
 • @blue_blade_3 Vind het niet echt logisch. Daar hoort ranked voor te zijn en ze moeten public met rust laten. Er is gewoon geen lol aan om alleen maar tegen goeie spelers te spelen en elk potje maar mega je best moeten doen om überhaupt een positief kd te halen. Het is zo sterk in Cold War dat het zelfs Pro spelers niet lukt een 2 kd te halen. En spelers als bijvoorbeeld scump vinden er dus ook niks aan. Even relaxed met wat minder focus spelen en je word afgeslacht door scuf jumpende halve pro spelers, wat een feest. Ga je vervolgens een potje wat beter mag je daarna weer 25 keer tegen Faze en Optic mensen spelen. SBMM straft goeie spelers en sorry voor de rant maar dat blijft me mateloos frustreren als cod fan.
 • @Real13
  Wat een hilarische reactie.

  "SBMM straft goede spelers"

  De game straft dus mensen door ze te laten spelen tegen anderen van hun niveau? Wat egoïstisch zeg. Dus omdat jij, een bovengemiddelde speler, niet elke game je best wilt doen, moet de game je maar tegen slechtere spelers matchen zodat je een goede KD kan halen? Wat een typische reactie van een CoD speler zeg.

  Daarnaast ook nog zeggen dat het stom is om afgeslacht te worden als je niet met je "a-game" komt, maar wel verwachten dat je zonder je best te anderen zou moeten kunnen afslachten is te gek voor woorden. Hypocriet much?
 • @blue_blade_3 Ja de game straft goede spelers daar is weinig gelogen aan lijkt mij. Toen ik begon met cod werd ik ook elk potje ingemaakt en had ik een negatief kd maar dat gaf juist motivatie om zelf beter te worden en ook die hoge scores te kunnen halen en dus werd ik beter en dan zie je dus ook de beloning voor de tijd en moeite die je er in hebt gestoken. Dat word nu van je afgepakt omdat de nieuwe spelers zonodig beschermd moeten worden en ze de noobs maar een beetje tegen elkaar aan laten kloten terwijl de mensen die al jaren cod spelen nu het slachtoffer zijn. Daarnaast heb ik geen enkel probleem met spelen tegen goeie of betere mensen dan ik zelf maar niet elk potje. Ik wil ook tegen mindere mensen kunnen spelen en dat lijkt me helemaal niet egoïstisch of teveel gevraagd. SBMM is de reden dat elke cod op YouTube zo snel dood is tegenwoordig omdat cod youtubers terecht ook klaar zijn met die onzin. Ik vind het gewoon doodzonde dat alle lol uit een potentieel goede cod gehaald word door SBMM.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren