1. Mogelijke titel nieuwe Need for Speed gelekt

Mogelijke titel nieuwe Need for Speed gelekt

Iets met Heat in de titel

Een Oostenrijke webwinkel biedt de nieuwe titel van Need for Speed aan, volgens de website gaat het nieuwe spel Need for Speed Heat heten.

De Need for Speed-franchise gaat inmiddels al een hele tijd mee, in februari heeft EA al aangekondigd dat de nieuwe titel in de reeks in elk geval voor het einde van 2019 uitgebracht wordt. Op Reddit wordt al langere tijd gespeculeerd over de mogelijke titel van het nieuwe racespel uit de populaire reeks. Hier werd de titel Need for Speed Heat ook al eens genoemd. In veel andere gespeculeerde titels kwam het woord heat ook voor, Upheat, Turning up de Heat en The Heat.

Need for Speed

Eerder werd al aangekondigd dat de nieuwe titel weer terug gaat naar de essentie, namelijk de straatracer tegen de politie. In andere woorden gaat de racer het opnemen tegen de 'heat', niet heel gek dus dat dit woord hoogstwaarschijnlijk terug gaat komen in de titel van het nieuwe spel.

Op Gamescom gaat EA naar verluidt een persconferentie geven.

Houd ons dus vooral in de gaten voor meer Need for Speed (Heat?) nieuws!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren