1. 'Naam veranderen op PSN is binnenkort eindelijk mogelijk'

'Naam veranderen op PSN is binnenkort eindelijk mogelijk'

Precieze datum nog niet bekend

Diverse ontwikkelaars zeggen hun games klaar te maken voor de mogelijkheid voor PSN-leden om hun gebruikersnaam aan te passen.

Dat meldt Kotaku. Volgens de website vertellen drie anonieme ontwikkelaars bij drie verschillende studio's dat ze de afgelopen maanden bugs wegwerken en settings aanpassen om er voor te zorgen dat hun games de verandering op PSN aankunnen.

Het is niet bekend wanneer de mogelijkheid precies gelanceerd wordt. Volgens de ontwikkelaars kost het nog best wat moeite om er voor te zorgen dat multiplayergames de verandering aan kunnen. Sony liet in december vorig jaar weten dat het werkte aan de mogelijkheid voor spelers om hun PSN-naam te veranderen. Dit is wel al mogelijk op Xbox Live.

PSN

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Zou ik dan eindelijk gewoon AWESOMEDUDE kunnen heten?
  • @AWESOMEDUDE3 Denk dat je dan vlug moet zijn. Er zijn veel awesome dudes op de wereld.
  • @Robskeee
    Haha ja we zullen zien. Ik heb mijn ps account al zo'n tien jaar dus het is inmiddels al een heus kenmerk geworden. Als ik sommige andere namen zie lijkt mij een verandering wél een goed idee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren