1. Monopoly Plus deze week gratis

Monopoly Plus deze week gratis

Om mensen thuis te vermaken

Ubisoft heeft Monopoly Plus voor de rest van de week gratis gemaakt. Dit om mensen te vermaken gedurende de quarantaine-periode.

De game is gratis te vinden op Uplay. De Franse uitgever wil hiermee mensen motiveren om binnen te blijven. “Met Monopoly kunnen spelers de game spelen zoals ze die kennen op drie unieke levende borden. Als de spelers vooruitgang boeken laat dat ook de stad om hen heen groeien en evolueren”, zegt Ubisoft. “Aan het begin van elke game kan de speler uit één van de zes huisregels kiezen om mee te spelen. Deze regels zijn door Monopoly-fans van over de hele wereld opgesteld.” Daarnaast bevat de game ook een optie voor een snel spel met de modus: Special Goals.

Ubisoft heeft al meerdere games gratis beschikbaar gemaakt tijdens quarantaine, zoals Rayman Legends en Assassin's Creed 2. Daarnaast gaf Ubisoft ook meerdere gratis trials weg van onder andere Tom Clancy’s The Division 2 en Trials Rising. De game is gratis te spelen tot 28 april vier uur 's ochtends.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Alles alleen pc??
 • Drop hem dan ook voor andere platformen gratis Ubisoft.
 • Leuk! Wat een geklaag dat het alleen voor het PCMR is. Vorige week was Just Cause 4 ook al gratis voor PC! Heeeyooo!!
 • @CerandoX.nl
  Zucht… weer zo'n triesteling die een ander het niet gunt
 • @AWESOMEDUDE3
  Ik gun het iedereen. Ik vind het jammer dat bepaalde mensen de PC-spelers blijkbaar het niet gunnen. :-D
 • @CerandoX.nl

  Pc master race, zo master dat ze moeten cheaten tijdens crossplay games omdat ze anders niet kunnen winnen van Xbox en ps4 spelers.

  En tja de free games gaan via uplay , uplay is alleen op Windows/mac. Als ze die games gratis willen doen op Xbox of PlayStation moeten MS en Sony daar wel eerst mee akkoord gaan.
 • Jammer dat je hem niet mag houden, ben niet zo van de trials. Maar ja, niets te klagen de laatste tijd wat betreft de gratis games!
 • @adutchman
  Volgens mij wordt hij gewoon toegevoegd aan je library.
 • @CerandoX.nl
  O ja? Dan ga ik hem voor de zekerheid toch even downloaden. Thx

  edit: inderdaad hij staat in mijn libary, hopelijk na een week nog

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren