1. Nieuwe Ducktales-game mogelijk onthuld

Nieuwe Ducktales-game mogelijk onthuld

Tenzij het een 1 aprilgrap is

Game Atelier, de ontwikkelaar van Monsterboy, werkt misschien aan een nieuwe Ducktales-game. Dat maakt de ontwikkelaar bekend op Twitter. De kans is aanwezig dat het om een 1 aprilgrap gaat.

De game heet Ducktales Quakshots en is een platformer dat zich in het universum van Ducktales afspeelt. Game Atelier werkt voor deze game samen met de uitgever FDG Entertainment. De uitgever kondigde de game aan met een tweet die een aantal screenshots van de game bevat.

In 1991 kwam de game Quakshot Starring Donald op de Mega Drive. Het is niet duidelijk of het gaat om een remake of een sequel van de game. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend.

Het is niet zeker of dit om een 1 aprilgrap gaat of niet. Op het internet zijn er veel gemengde reacties. Dit bericht wordt bijgewerkt met meer informatie zodra dit wordt vrijgegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Hoop zwaar dat dit geen 1 april grap is. Ziet er tof uit
  • Ik hoop met je mee. Maar ik ben bang dat het wel een 1 april grap is. Zo niet kan ik niet wachten om het te spelen.
  • Volgens mij is het al bevestigd dat dit een 1 april grap was. Hebben ze daar niets beters te doen.
  • Ook ik als groot ducktales fan hoop dat dit geen 1 april grap is. En als dat wel zo is, dan hoop ik dat dit iemand over de streep trekt om wel zo'n game uit te brengen.
  • @obi-twan kenobi

    Het is een 1 april grap helaas.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren