1. Monster Hunter Generations Ultimate komt naar de Switch in het westen

Monster Hunter Generations Ultimate komt naar de Switch in het westen

Verschijnt op 28 augustus

Vanaf 28 augustus is Monster Hunter Generations Ultimate voor Switch in het westen verkrijgbaar.

De game verscheen vorig jaar al in Japan onder de naam Monster Hunter XX. De game is daar ook voor 3DS verkrijgbaar, maar in het westen komt hij alleen naar de Switch.

Het betreft een nieuwe versie van Monster Hunter Generations, dat wel alleen op de 3DS is verschenen. Mensen kunnen hun opgeslagen gegevens overzetten naar deze Switch-game.

Ultimate bevat een aantal nieuwe elementen, waaronder een G Rank. Hieronder vallen pittige nieuwe missies met nieuwe versies van monsters. Die verslaan levert logischerwijs betere gear op. Er zitten in totaal 129 monsters in Ultimate. Tot slot bevat Ultimate twee nieuwe jagersstijlen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Capcom maakt vaak rare beslissingen maar dat deze niet eerder is gelokaliseerd mag toch wel een blundertje genoemd worden.

  Ohwell voor de fans is het alsnog leuk om te kunnen genieten van een echte MH game.
 • @Ramirez

  Capcom is een van de vele 3rd parties die na de WiiU geen vertrouwen meer hadden in nintendo. Capcom is wel wat tragen dan andere 3rd parties om aan de nieuwe succesvolle situatie te adapten.

  Als nintendo dit (fiscale) jaar werkelijk nog een 20 miljoen switches weet te verkopen is het hek van de dam.
 • @Newgamessuck

  Uhmm, Monster Hunter XX was al aangekondigd voor de Japanse markt voordat de Switch uitkwam. Ze wilde gewoon geen port maken voor de Europese markt. Ik zou je geloven als Capcom geen vertrouwen meer had in de Europese Nintendo markt, want dat is de enige groep waar Capcom geen MH uitbracht. Alle PS4 en XBOX spelers over de hele wereld en de Japanse Nintendo gamers hebben een nieuwe MH gehad laatst. Alleen tegen de Westerse Nintendo gamers werd gezegd: jammer, joh. Maaar dat wordt nu dus ook rechtgezet.
 • @Newgamessuck

  Geef Capcom ongelijk, zij waren als een van de weinigen altijd bereid voor Nintendo te blijven ontwikkelen. Zij hebben de Cube bijvoorbeeld echt noemenswaardig gemaakt met enkele titels. Snap wel dat ze wantrouwen hadden.
 • @Ramirez Aha, als in dat "World" geen echte MH game is zeker.
 • @CerandoX.NL

  Hmm vind ik persoonlijk een belachelijke statement want MHW is in alles een echte Monster Hunter.
 • @Meta_coola
  En 1 van de beste ook nog !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren