1. Monster Hunter Rise is wereldwijd zes miljoen keer verscheept

Monster Hunter Rise is wereldwijd zes miljoen keer verscheept

Spelers ontvangen wederom gratis pakket met items

Er zijn wereldwijd al zes miljoen exemplaren van Monster Hunter Rise verscheept.

Dat heeft Capcom aangekondigd. De eerste paar dagen na release eind maart waren dat er nog 4 miljoen, en begin april 5 miljoen. De game blijft dus verkopen.

Toen Monster Hunter Rise vijf miljoen keer was verkocht, ontvingen spelers van de game een gratis pakket. Dat is nu ook weer het geval: iedereen kan het Kamura Pack downloaden. Hierin zitten dertig Mega Potions, dertig well-done steaks, tien Large Barrel Bombs, vijf Mega Demondrugs en vijf Mega Armorskins.

Monster Hunter Rise is een volwaardig nieuw deel in de populaire Japanse reeks voor de Nintendo Switch. De game introduceert onder andere een nieuwe grijphaakmechaniek en een te berijden hond genaamd Palamute. Verder worden een hoop van de verfijningen uit Monster Hunter World overgenomen.

Gisteren is update 2.0 voor de game uitgekomen. Hierin zitten nieuwe monsters, waaronder Chameleos en twee Elder Dragons. Ook kan men op Apex Monsters jagen en wordt het maximum van de Hunter-rank afgehaald. De update bevat ook nieuwe Event Rampage-, arena en singleplayerquests. 

monster hunter rise

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren