1. Monster Hunter Rise voor Switch aangekondigd

Monster Hunter Rise voor Switch aangekondigd

Ook Monster Hunter Stories 2 is aangekondigd

Monster Hunter Rise is vandaag aangekondigd voor Nintendo Switch.

Dat gebeurde tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase die vandaag werd uitgezonden. De nieuwe Monster Hunter-game van Capcom komt wereldwijd op 26 maart 2021 uit. Spelers kunnen onder andere op een hond rijden en een open wereld verkennen.

Er gingen al langer geruchten over een nieuwe Monster Hunter-game voor Switch. Eerder vandaag lekte de titel van Monster Hunter Rise en de releasedatum al uit.

Tijdens de Partner Showcase werd ook een andere Monster Hunter-game voor Nintendo Switch onthuld: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Die komt komt ergens in de zomer van 2021 uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zoals verwacht dus maar dit is wel vet. Game waar ik zeker weten naar uit kijk. Alleen nu hopen dat het zich beetje goed verhoud tegenover World.

  Verder Rune Factory 5, Disgaea 6 en Ori 2 zijn games die ik ook zeker in de collectie wil hebben.
 • @DefenseForceNL

  Ziet er zeker vet uit, heb monster hunter world echt kapot gespeeld, dus ik hou deze wel in het oog.
 • @LosPilotas

  Yup ik ook, maar koop het alleen als het ook verder bouwt via de weg die ze zijn ingeslagen met World, want de oudere MH games dig ik dan weer niet.
 • Wow, een goede partner showcase…

  Ori 2 zo even binnen hengelen. Is hades ook wat?
 • @Newgamessuck

  Dat vroeg ik me ook af omdat dit genre me enorm aanspreekt. Maar even op steam gekeken en daar zijn ze wel positief.
 • 2 gloednieuwe exclusieve MH games EN Ori 2! Beste Partner Showcase tot nu toe!!
 • Twee handheld monster hunter games…. Japan gaat denk ik weer ontploffen.
 • @ShadowhunterrX

  Klopt en als toetje krijgen ze ook nog Disgaea 6 die ook daar populair is.
 • Ziet er wel gezellig uit, maar waar is dit mee te vergelijken? Heb nog nooit een monster hunter gespeeld.
 • @Luigi1985

  Is niet mijn ding, maar in japan erg populair.

  In een saaie wereld op zoek naar monsters en in saaie gevechten de monster doden….Maar….Dat is de mening van iemand die monster hunter niet leuk vindt. Misschien moet een liefhebber het eens uitleggen :). Ik ben een gamer met weinig geduld en dit spel zoekt mijn grenzen met geduld hebben op.
 • @Luigi1985

  Ja in de basis is het zeg maar dood of vang een monster in een stukje van een wereld. Hierbij kan je traps zetten, je wapen na keuze gebruiken en dat soort dingen.

  Die monster geven materialen waardoor je alles in combinatie met geplukte planten en minen van materialen kan gebruiken om verschillende pakjes te maken, te upgraden en zo is dat ook met wapens.

  Dus ja vergelijken vind ik best moeilijk met een andere game. Maar in de basis is het monsters jagen en verder grinden om sterker te worden en verschillende pakjes en wapens te hebben.

  Daarbij komem dan ook nog elementen kijken zoals vuur, water, ijs en dat soort dingen. Dit komt voor in zowel je pakjes als wapens en hiermee kan je weer combineren om eigenlijk per monster de beste build te krijgen.

  Ik vind het fantastisch, dat gezegd te hebben dat ik World fantastisch vind. Omdat ik die zo goed vond had ik ultimate generations voor de Switch laatst gehaald, maar dat vond ik helemaal niks. Die gameplay vond ik erg verouderd en vond ik gewoon niet lekker spelen.

  Dus is dit meer in de trent van World dan ben ik hyped en zo niet dan weet ik nog niet wat ik ervan moet zeggen en denken.

  In World heb ik 540 uur gestoken maar in Generations was ik er na 5 uurtjes klaar mee.
 • @DefenseForceNL

  Thanks voor de uitgebreide uitleg. Ik denk dat mijn mening wat dit betreft meer bij die van newgamessuck in de buurt zal komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren