1. Monster Hunter World is nog altijd de bestverkochte Capcom-game

Monster Hunter World is nog altijd de bestverkochte Capcom-game

Resident Evil 7 is de bestverkochte Resident Evil-game

Monster Hunter World blijft de bestverkochte Capcom-game ooit, zo blijkt uit een uitgebreide verkooplijst van de uitgever.

Er zijn wereldwijd inmiddels namelijk 16,4 miljoen exemplaren van de game verkocht. Van de uitbreiding, Iceborne, zijn inmiddels 6,6 miljoen exemplaren verkocht. De spellen staan op een lijst met games die Capcom 'Platinum-titels' noemt, oftewel spellen die een miljoen keer of vaker zijn verkocht.

Op de tweede plek staat Resident Evil 7: Biohazard, dat met 8,3 miljoen verkochte exemplaren tevens de bestverkochte Resident Evil-game ooit is. Van de Resident Evil 2-remake zijn inmiddels 7,5 miljoen exemplaren verkocht en van de Resident Evil 3-remake 3 miljoen exemplaren. Verder zijn er van Street Fighter 5 inmiddels 5 miljoen exemplaren verkocht en van Devil May Cry 5 wereldwijd 3,9 miljoen exemplaren.

De complete lijst - met 102 games van Capcom - is hier te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • En ik moet hem nog steeds spelen… als het onderwater vechten er nog ingezeten had, dan had ik hem gelijk gehaald. Dat vond ik zo vet. Gaf echt een nieuwe dimensie.
  • Ik heb de game destijds geprobeerd maar kwam er niet in. Alles ging zo log en onnatuurlijk. Het coop gedeelte verliep ook niet erg vlekkeloos.
  • Monster Hunter World is 1 van mijn favoriete games.
  • Mooi dat ie t zo goed. De pc port is gelukkig steeds beter geworden, want het was niet al te best tijdens de release van World en vervolgens Iceborne voor menig pc speler.

    Mijn favo game deze generatie. Op de pc port na en wat gameplay keuzes (bv. decorations rng) is deze game fantastisch ondersteund door Capcom. En voor mensen die nog enige twijfel hebben. De game is nu na z'n laatste grote update en de kleine update straks in december in de beste staat dat de game geweest is.

    Het begin kan wat onwennig zijn en er wordt niet al te veel uitgelegd, maar als ie eenmaal klikt, succes met je vrije tijd. Één van de beste looters ooit gemaakt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren