1. Monster Hunter World: Iceborne al 2,5 miljoen keer verkocht

Monster Hunter World: Iceborne al 2,5 miljoen keer verkocht

Pc-versie lanceert in januari 2020

De premium uitbreiding van Monster Hunter World, genaamd Iceborne, is al 2,5 miljoen keer verkocht. Dit maakt ontwikkelaar Capcom bekend.

Capcom lanceerde Iceborne op 6 september en heeft sindsdien al 2,5 miljoen exemplaren over de toonbank zien gaan. Capcom zegt deze cijfers te hebben verkregen via de digitale verkopen op de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast worden ook de verkopen meegerekend van Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, waarin de basisgame en de uitbreiding inbegrepen zijn.

Monster Hunter World Iceborne

Met de huidige verkoopcijfers van de uitbreiding op de PS4 en Xbox One kan dit veel goeds betekenen voor wanneer de uitbreiding lanceert op de pc. Monster Hunter-liefhebbers op de pc moeten namelijk wachten tot januari totdat daarop dezelfde content beschikbaar is. Met de lanceringen van grote games als Borderlands 3 en Gears 5 levert Capcom een goede prestatie als gekeken wordt naar het aantal verkochte exemplaren.

Afgelopen juni werd nog bekend dat ontwikkelaar Capcom sinds de lancering van Monster Hunter World in 2018 al meer dan 13,1 miljoen exemplaren verkocht heeft. Met de lancering van de pc-versie van Iceborne in januari kan dit aantal voorlopig nog stevig toenemen.

Monster Hunter World is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. De uitbreiding Iceborne is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4 en lanceert in januari 2020 voor pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Netjes en terecht zeer goede uitbreiding.
 • @DefenseForceNL
  Is dit ook boeiend als je de game al maanden niet meer hebt gespeeld?
 • @blue_blade_3

  Ja is maar net hoe leuk je World zelf vond. Dit is een nieuw gebied met nieuwe monsters en oude sterkere versie's van monsters. Daarnaast natuurlijk nieuwe armor en wapen upgrades en een story missions.

  Ik vond/vind het zeer de moeite waard, maar dan heb ik zelf ook genoten van World zelf. Heb het meeste gehaald nu van de uitbreiding en iceborne nu 54 uur gespeeld alweer.

  Dus ja ik had het ook paar maanden niet meer gespeeld, maar ik vond het boeiend genoeg.

  Het is verder natuurlijk vooral veel van wat je al deed en kende van World zelf op een paar dingen na.
 • @DefenseForceNL
  World viel in het begin erg tegen (had nog mooi MH gespeeld) ma nadat ik het doorhad vond ik het echt tof. Ik ben eigenlijk gestopt omdat ik alleen maar bezig was dezelfde monsters te slopen voor gear.

  Ik zal eens wat gameplay checken. Misschien dat ik het aanschaf in ieder geval
 • @blue_blade_3

  Heb je alles al gedaan op MH world? Minimaal hunter rank 50 Enzo?
 • @CyberFl
  Dat weet ik oprecht niet meer. Maar ik heb wel veel uur erin gestopt. Dr basis game met tempered monsters heb ik wel allemaal nog gedaan.
 • @CyberFl
  Dat weet ik oprecht niet meer. Maar ik heb wel veel uur erin gestopt. Dr basis game met tempered monsters heb ik wel allemaal nog gedaan.
 • Deze ga ik sowieso eens aanschaffen, op MH world staat de teller al op over de 200 uren, topgame.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren