1. Releasedatum pc-versie Monster Hunter World: Iceborne bekend

Releasedatum pc-versie Monster Hunter World: Iceborne bekend

Maak je klaar voor de jacht op je pc

Eerder dit jaar is Monster Hunter World: Iceborne uitgekomen op PlayStation 4 en Xbox One, met de belofte dat het later ging uitkomen op pc. Daar is nu de releasedatum van bekend.

Monster Hunter World: Iceborne komt 9 januari 2020 uit voor pc, eerder was al bekend dat het ergens in januari werd, maar nu weten we ook de dag. Een nieuwe trailer toont wat pc-spelers te wachten staat met de komst van de Iceborne-uitbreiding. De pc-versie bevat ondersteuning voor een texture pack met hoge resolutie, 4K en ongelimiteerde framerate, ondersteuning voor ultrabrede schermen, DirectX 12-ondersteuning en verbeterde muis- en toetsenbord besturing.

Spelers die een pre-order plaatsen ontvangen het speciale Yukomo-pantser. De deluxe editie krijgt ook nog wat bonussen, zoals het Silver Knight-pantser. Iceborne introduceert verder ook een hoop nieuwe quests, zoals de Velkhana-quest. Velkhana is een Legendery Elder Dragon die te vinden is bij The Elder’s Recess. Naast de Velkhana-quest zijn er ook nieuwe hunts: de Banbaro -, de Tigrex- en de Great Jagras-hunt.

Elke quest heeft een andere moeilijkheidsgraad en voor elke quest die de speler afrondt, ontvangt hij/zij een ‘commendation pack’ wanneer de dlc lanceert. Commendation packs beschikken onder andere over items zoals potions en lifepowders.

Monster Hunter World: Iceborne-dlc is vanaf 9 januari 2020 beschikbaar voor pc. De dlc is reeds beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De Monster Hunter World-game is

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren