1. Releasedatum pc-versie Monster Hunter World: Iceborne bekend

Releasedatum pc-versie Monster Hunter World: Iceborne bekend

Maak je klaar voor de jacht op je pc

Eerder dit jaar is Monster Hunter World: Iceborne uitgekomen op PlayStation 4 en Xbox One, met de belofte dat het later ging uitkomen op pc. Daar is nu de releasedatum van bekend.

Monster Hunter World: Iceborne komt 9 januari 2020 uit voor pc, eerder was al bekend dat het ergens in januari werd, maar nu weten we ook de dag. Een nieuwe trailer toont wat pc-spelers te wachten staat met de komst van de Iceborne-uitbreiding. De pc-versie bevat ondersteuning voor een texture pack met hoge resolutie, 4K en ongelimiteerde framerate, ondersteuning voor ultrabrede schermen, DirectX 12-ondersteuning en verbeterde muis- en toetsenbord besturing.

Spelers die een pre-order plaatsen ontvangen het speciale Yukomo-pantser. De deluxe editie krijgt ook nog wat bonussen, zoals het Silver Knight-pantser. Iceborne introduceert verder ook een hoop nieuwe quests, zoals de Velkhana-quest. Velkhana is een Legendery Elder Dragon die te vinden is bij The Elder’s Recess. Naast de Velkhana-quest zijn er ook nieuwe hunts: de Banbaro -, de Tigrex- en de Great Jagras-hunt.

Elke quest heeft een andere moeilijkheidsgraad en voor elke quest die de speler afrondt, ontvangt hij/zij een ‘commendation pack’ wanneer de dlc lanceert. Commendation packs beschikken onder andere over items zoals potions en lifepowders.

Monster Hunter World: Iceborne-dlc is vanaf 9 januari 2020 beschikbaar voor pc. De dlc is reeds beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De Monster Hunter World-game is

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiair op de redactie van Inside Gamer en Gamer. Grote Final Fantasy en Tomb Raider fanaat. Ook anime en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren