1. Speel een gratis trial van Monster Hunter World op PS4

Speel een gratis trial van Monster Hunter World op PS4

Speel het eerste gedeelte van de game gratis

PlayStation 4-eigenaren kunnen een gedeelte van Monster Hunter World nu geheel gratis spelen.

Tot 20 mei kunnen alle PS4-gamers gratis aan de slag met de game. Het gaat wel alleen om het openingsgedeelte van het spel. Daarin zijn acht opdrachten te vinden. Spelers kunnen ook hun hunter customizen.

Onder de gratis speelsessie vallen twee locaties, Ancient Forest en Wildspire Waste. Deze locaties kunnen naar gelieve verkend worden. Verder kan er online gespeeld worden met spelers die de volledige versie hebben. Mocht men er voor kiezen om het volledige spel aan te schaffen, dan wordt progressie uit de gratis versie meegenomen.

Op 6 september komt de nieuwe uitbreiding voor Monster Hunter World uit, genaamd Iceborne.

Monster Hunter World

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Moeite waard? Vond de versie op de Wii erg tof.
 • @benjaminben
  Ik vind het ongelooflijk klote, maar over het algemeen is de game aardig ontvangen, geloof ik.
 • @AWESOMEDUDE3
  Waarom dan?
 • @benjaminben
  Ik vind/vond het een hele toffe game. Het is niet altijd even makkelijk, maar dat zorgt er wel voor dat het wat uitdaging biedt.
 • @blue_blade_3

  Ik speel het liefst de ietwat pittige spellen. Dark Souls Bloodborne en Evil within 2 op nightmare zorgden bij de credits echt voor een gevoel van voldoening. Zie moeilijkheid dan ook nooit als minpunt, te simpel daarentegen dan weer wel ;) Dank voor de insight ;)
 • @benjaminben
  Kijk het even aan. Al moet ik wel zeggen dat dit niet een spel is dat ik als geschikt zie voor een "demo". Ik vond het pas leuk na een paar dagen. Als ik een demo gespeeld zou hebben zou ik het nooit meer hebben aangeraakt.
 • @benjaminben
  Allereerst had ik de game gekocht met als doel samen te spelen, dit bleek al erg snel tegen gewerkt te worden door een heel incapabel systeem waarbij alle spelers eerst per se zelf de cutscenes moesten zien.
  Daarnaast is de opzet van de game ook niet erg aan mij besteed.
 • @benjaminben

  Heel erg de moeite waard. Als je third person actie rpg games over het algemeen tof vindt, dan zou ik het zeker uitproberen. De combat is zo goed uitgewerkt, echt fantastisch. Je hebt 14 wapens tot je beschikking die alle 14 genoeg diepgang bieden en allemaal goed zijn op hun eigen manier. 30 plus monsters om te "leren" in 5 omgevingen. Echt een feest om te spelen, vooral met een 4 man hunt kunnen er na honderden uren spelen nog steeds dingen voorkomen die je niet eerder had meegemaakt. Dat komt voornamelijk door het gedrag van de monsters op jou en je party zijn aanwezigheid, de eventuele aanwezigheid van andere monsters en de interactie met de spelwereld.

  Solo is de game geweldig, maar met meerdere lui is het echt feest. De endgame is voornamelijk een grind, maar wel een vermakelijke.
 • @JaJa_jr

  Dank jullie voor de info, ik ga het eens aankijken. Wie weet voor een zacht prijsje ;)
 • Waar kan ik de demo vinden? Net op de store gekeken, maar kon het niet vinden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren