1. Mopshondjes ‘spreken’ geluiden in voor Halo Infinite

Mopshondjes ‘spreken’ geluiden in voor Halo Infinite

Met heel veel kluiven

Mopshondje Buddy heeft geluiden ‘ingesproken’ voor Halo Infinite. Dat blijkt uit een behind the scenes-video van ontwikkelaar 343 Industries.

Buddy is de hond van een programmamanager in het team. Het mopshondje moest voor de opnames de nodige kluiven eten, terwijl de ontwikkelaars de geluiden opnamen. Buddy is niet het enige mopshondje in de cast. Vorig jaar was Gyoza al bezig met het opnemen van geluiden voor Halo Infinite. Buddy’s inspreeksessie is hieronder te bekijken.

Waar de geluiden van Buddy en Gyoza precies voor gebruikt gaan worden is nog niet bekend. Waarschijnlijk worden de geluiden voor Grunts of andere buitenaardse wezens gebruikt.

Halo Infinite komt eind dit jaar uit op de Xbox One, pc en Xbox Series X. Meer informatie over deze game wordt tijdens de first party-games presentatie van Microsoft in juli onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Jeetje, wat zijn die arme beestjes ver doorgefokt zeg.. En zo te horen kan het alleen maar audio voor Grunts zijn.
    Los daarvan, ze zijn wel lekker bezig geweest met audio opnames. Even terug kwam deze nog voorbij met de audio opnames voor voertuigen:
    https://www.youtube.com/watch?v=5_2-SzKMCn8
  • Dat zijn geen honden meer, dat zijn arme beestjes die veel te ver doorgefokt zijn en nauwelijks meer fatsoenlijk kunnen ademen en nog veel meer gebreken hebben. Jammer dat er zoveel tokkies zijn die de beestjes als schattig bestempelen, waardoor dit door blijft gaan: "Ze zijn zo lelijk dat ze schattig zijn en hoor ze eens knorren."

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren