1. Mortal Kombat 11 brengt trailer Shao Khan uit

Mortal Kombat 11 brengt trailer Shao Khan uit

Het personage is alleen beschikbaar voor degenen die de game reserveren

Mortal Kombat 11 heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht over een personage. Dit keer zien we de acties en bewegingen van het personage Shao Khan.

Dit is vooral goed nieuws voor de fans die de game gereserveerd hebben. Alleen zij krijgen toegang tot Shao Khan. Het is nog vijf dagen mogelijk om de game te reserveren, want deze komt 23 april al uit.

In de trailer is te zien hoe Shao Khan gebruik maakt van een hamer en speer om zijn vijanden de baas te zijn. Vooral zijn hamer wordt gebruikt om de fatale klap uit te delen. De trailer bewijst weer dat de game niet bedoeld is voor mensen met een zwakke maag, want Shao Khan slaat zonder moeite het hoofd van zijn vijand door het lichaam heen. Verder kan het personage gebruik maken van de zin “You suck” om vijanden uit te dagen.

Dit is niet het enige nieuws over Mortal Kombat 11. De game komt namelijk op 9 mei in Europa ook uit voor de Switch. Hier is ook een trailer voor uitgebracht, waarin te zien is hoe de game op de Switch gaat functioneren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Zojuist ook een ontzettend vette release trailer online geplaatst

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren