1. Er zijn acht miljoen exemplaren van Mortal Kombat 11 verkocht

Er zijn acht miljoen exemplaren van Mortal Kombat 11 verkocht

Later deze week wordt de toekomst van de game bekendgemaakt

Er zijn inmiddels al acht miljoen exemplaren van Mortal Kombat 11 over de toonbank gegaan.

Dat heeft de bedenker van de franchise, Ed Boon, onthuld op social media. Daarbij laat hij weten dat er later deze week meer details worden gegeven over "wat volgt voor Mortal Kombat 11". Mogelijk gaat het om nieuwe dlc-personages. Het is ook mogelijk dat hij het heeft over een next-gen upgrade voor de game, aangezien daar nog niets over bekend is.

Mortal Kombat 11 is sinds vorig jaar beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One, Switch en Google Stadia. In mei dit jaar verscheen de laatste nieuwe content voor de game in de vorm van Aftermath. Daarmee werd niet alleen het verhaal voortgezet, het voegde ook Robocop toe als speelbaar personage.

Het is niet officieel bekend welke personages nog naar Mortal Kombat 11 komen. Dataminers claimen echter dat Rain, Mileena en John Rambo uit de bekende films naar het spel komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd waarmee ze nog komen voor MK 11. Van mij mogen ze ook wel bezig met gewoon deeltje 12 en deel 11 laten zoals het nu is.

    Om nu nog een character pass te gaan verkopen vind ik eigenlijk teveel van het goede, maar goed zolang ze er winst uit halen zullen ze er wel mee doorgaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren