1. Mortal Kombat: Aftermath introduceert RoboCop

Mortal Kombat: Aftermath introduceert RoboCop

Met de stem van Peter Weller

In de nieuwe dlc van Mortal Komat wordt onder andere RoboCop als nieuw personage geïntroduceerd. De uitbreiding heet Aftermath en is vanaf vandaag beschikbaar.

In de nieuwe uitbreiding van Mortal Kombat is RoboCop een nieuw personage. De expansion Aftermath is vanaf vandaag beschikbaar en heeft ook een nieuwe verhaallijn die zich afspeelt na de originele Mortal Kombat 11.

RoboCop is ingesproken door Peter Weller die de rol vertolkte in '87 en '90, Daarnaast krijgt de game ook drie nieuwe skins maar daar moeten gamers nog even op wachten: ontwikkelaar NetherRealm Studios brengt die stapsgewijs uit.

Het is niet de eerste keer dat Warner Bros. filmpersonages gebruikt; zo zijn ook inmiddels Joker, Spawn en Terminator (T-800) in de game terug te vinden. Ook gaat het gerucht dat Ash uit de Evil dead-films/series zijn opwachting gaat doen.

Hoewel het personage Ash, ook bekend uit onder andere de Army of Darkness- en Evil Dead-films/series, niet officieel is aangekondigd, komt zijn naam voorbij in een e-mail gestuurd door Warner Bros. die IGN in handen heeft gekregen.

Check hieronder RoboCop in actie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • 40 euro weer pff voor een paar characters.
  • enige wat dik is zijn de nieuwe friendships, stages, stage fatalities gelukkig zijn deze allenaal in de volgende update gratis, de 3 characters mogen ze in hun reet steken vooral Robocop
  • p. s Aftermath is vandaag niet beschikbaar maar op 26 mei

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren