1. Ontwikkeling Mortal Kombat Kollection Online mogelijk voortgezet

Ontwikkeling Mortal Kombat Kollection Online mogelijk voortgezet

zou naar pc, PS4, Xbox One en Switch komen

Mortal Kombat Kollection Online werd vorig jaar geannuleerd, maar nu lijkt het spel toch weer in ontwikkeling te zijn.

Het spel werd onlangs namelijk van een leeftijdsclassificatie voorzien door de Pan European Game Information-board (PEGI). Daarbij werden versies gemeld voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. Inmiddels is de game weer van de website verdwenen, maar website Gematsu heeft er een screenshot van gemaakt.

Mortal Kombat Kollection Online bevatte remasters van de eerste drie Mortal Kombat-games. Het spel werd in april 2019 geannuleerd. De nieuwe vermelding op de website van PEGI lijkt echter anders te suggereren.

Door PEGI wordt de game ook beschreven: "Mortal Kombat Kollection Online is de originele Mortal Kombat-trilogie die fans van Mortal Kombat altijd al hebben willen spelen. De graphics, gameplay en online opties zijn van upgrades voorzien en leveren een ongelooflijke ervaring die de 'klassiks' nieuw leven in blaast."

Vooralsnog heeft Warner bros. Interactive Entertainment het spel niet opnieuw aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gaaf, altijd leuk om MK2 & UMK3 te spelen
  • @BiohazardJP UMK3 vond ik nooit leuk, omdat hij zo moeilijk is. Kwam er maar niet in. Het lijkt wel alsof de AI precies leest welke knoppen je indrukt. Ik kijk daarom zelf meer uit naar deel 1 en 2. Daar had ik dat gevoel niet.
    Desalniettemin een leuke collectie.
  • @dewokkel

    hahaha ja klopt idd, soms was het beter om cheap tegen de Ai te vechten bijvoorbeeld met cyborg smoke full screen teleport speer combo etc op de één of ander manier weet de AI niet wat het moet doen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren