1. Mortal Kombat reboot-film in pre-productie

Mortal Kombat reboot-film in pre-productie

Dit biedt meer zekerheid over of de film er daadwerkelijk gaat komen

De Mortal Kombat reboot-film is nu in het pre-productie. Dit wordt bevestigd door officials uit Australië, waar de film gemaakt gaat worden.

Volgens de officials zal het de grootste studio productie in de lokale historie worden. De film werd afgelopen jaar door Warner Bros. aangekondigd, maar zoals bij meer game-film nieuws, is dat geen garantie dat er ook echt iets van komt. Dat de film dit stadium heeft bereikt betekent echter dat er een duidelijke poging tot productie gemaakt wordt.

Mortal Kombat

Het filmscenario is gemaakt door Greg Russo en de reboot zal geregisseerd worden door Simon McQuoid. Volgens een rapportage van That Hashtag Show, zal de reboot zich focussen op een gloednieuw personage. Het personage heet Cole en wordt omschreven als een bokser uit Philadelphia. Hij moet meedoen aan een toernooi, waarvan de uitkomst bepaalt wat er met de aarde gaat gebeuren. Er zijn een aantal Mortal Kombat-personages die te zien zijn in de film, zoals Kano, Sonya Blade en Raiden.

In februari sprak Russo de fans nog toe om hun zorgen weg te nemen. Fans waren bang dat McQuoid niet trouw zou blijven aan de film. “Als iemand twijfels heeft over of de regisseur, Simon McQuoid, trouw zal blijven aan de film, dan spoor ik jullie aan om naar een aantal commercials te kijken die hij heeft gereserveerd”, zegt hij op Twitter. Hij benadrukt voornamelijk de PS3 ‘Michael’ commercial. “Zijn PS3 ‘Michael’ commercial raakt me nog elke keer dat ik ernaar kijk.”

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • R-rated or get the fuck out ( unrated ala Ash vs Evil Dead of Spartacus zou nog beter zijn, maar tja dan zit een bioscoop release er niet in)

  MK en MK:A zijn als B Films nog steeds leuk ( alleen die fuckin R-rating is zo'n gemis)
 • @Meta_coola
  Ja vind ik ook, moet minstens een R rating hebben.
  Je kan geen verfilming van MK maken met een pg13 rating vind ik.
  Hoewel ik ook de MK films van vroeger erg leuk en cheesy vond ;-)
 • Vervangt die Cole nou Liu Kang? Ik hoop het niet eigenlijk.
 • @mightybundy

  Mja Cole kan je wit of zwart maken Liu Kang ben je gebonden aan asian. Nu white/Black washen ze niet #sarcasm mode.

  Straks komen ze met lucy Kang. #nog steeds sarcasm mode.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren