1. Mortal Kombat film reboot introduceert nieuw hoofdpersonage

Mortal Kombat film reboot introduceert nieuw hoofdpersonage

Cole Turner

Volgens geruchten wordt een nieuw personage geintroduceert in de nieuwe reboot van de Mortal Kombat-films. Eerder ging er al de ronde dat Sub-Zero en Scorpion (twee van de populairste personages van de games en films) niet in de reboot zitten.

Volgens een verslag van The Hashtag Show wordt de film gemaakt door James Wan en zijn productiemaatschappij Atomic Monster. James Wan is bekend van onder andere The Conjuring-films en Saw. De YouTube-show en website heeft exclusieve informatie verkregen over de personages die in de film zouden gaan verschijnen.

Zo wordt er door The Hashtag Show gezegd dat de film moet draaien om de hoofdpersonage Cole Turner. Dit is een bokser uit Philadelphia en is gerekruteerd door een zogenoemde 'prohecy hunter' om te vechten in een toernooi. De uitkomst van het toernooi bepaalt het lot van de aarde en zijn inwoners.

Naast Cole komen de volgende personages ook voor in de serie volgens The Hashtag Show: Kano, Sonya Blade, Jin/Lord Raiden, Mileena, Liu Kang, Kung Laoiu, Shang Tsung, Drahmin, Kabal, Nitara, Reiko, The Overseer, Emily, Sophia, Jess

Mortal Kombat

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Grootste vraag voor mij is en en het antwoord daarop kan de film voor mij gelijk interessant maken of gelijk breken. Word de film R-rated (ik hoop van wel )
  • @Meta_coola

    R rated maar hij komt nog lang niet uit kwam op mijn blinkfeed voorbij vandaag.
  • Hmm geen Scorpion en Sub-Zero? Geloof ik niet. Ik gok dat ze toch wel komen als verassing

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren