1. Dit is Borderlands 3-personage Moze

Dit is Borderlands 3-personage Moze

Game komt op 13 september uit

Er is een nieuwe Borderlands 3-trailer uitgebracht waarin het personage Moze wordt uitgelicht.

Een paar dagen geleden gaf Gearbox nog een trailer uit rondom Zane, nu is Moze aan de beurt. Beide personages zijn Vault Hunters, bestuurbare personages in de game.

De video laat zien hoe Moze en haar mech zo onafscheidelijk zijn geworden. Zij en haar 'Iron Bear' zijn de enige overlevenden na een valstrik. Op de Borderlands 3-website zijn de verschillende moves van Moze te lezen.

De Calypso-tweeling heeft als doel om de verschillende groepen van bandieten te verenigen, om vervolgens de 'ultieme kracht van de melkweg' te veroveren. Het is de taak van de Vault Hunters om de tweeling tegen te houden. Borderlands 3 lanceert op 13 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op pc is de game exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren