1. Cyberpunk 2077-multiplayer wordt mogelijk pas na 2021 verwacht

Cyberpunk 2077-multiplayer wordt mogelijk pas na 2021 verwacht

Dit is het project waar CD Projekt naast Cyberpunk zelf aan werkt

Cyberpunk 2077 krijgt waarschijnlijk pas na 2021 een multiplayer.

Dat laat CD projekt Red weten in een gesprek met IGN. De ontwikkelaar meldt het in het gesprek na ongeveer 6 minuten en 30 seconden. Dit mede als gevolg van het gisteren aangekondigde uitstel van Cyberpunk 2077 naar 17 september.

"Rekening houdend met de releasedatum van Cyberpunk 2077 in september, en pratend over een reeks gebeurtenissen die we daarna verwachten, zien we 2021 als onwaarschijnlijke releasedatum voor de Cyberpunk-multiplayer", aldus Michał Nowakowski. De multiplayer komt waarschijnlijk dus na 2021 uit.

Hij bevestigt daarnaast dat de eerder aangekondigde AAA-game waar CD Projekt Red naast Cyberpunk 2077 aan werkt, de multiplayer van de game is. Of dat betekent dat dit een losstaande game wordt is niet duidelijk. In september vorig jaar werd de multiplayermodus voor Cyberpunk 2077 officieel aangekondigd. Ook is het de bedoeling dat er een reeks uitbreidingen voor de singleplayer van de game uitkomt.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Voor mijn part stoppen ze er helemaal geen MP in. Bij games als deze zie ik liever dat alle tijd in de SP gaat zitten. Hoop trouwens wel dat de crunch bij de ontwikkeling van deze game mee gaat vallen voor de werknemers.
  • @benjaminben, hier sluit ik me helemaal bij aan. Had veel liever gezien dat GTA een single player uitbreiding kreeg dan MP. Rockstar zit nu vol op het geld, waar CDPR hopelijk iets minder graait
  • @benjaminben

    Het is een vrij onervaren CDPR team, wat verwacht je? Tuurlijk gaat er extreem veel crunch in zitten.
    Juist de reden waarom veel werknemers na TW3 zijn vertrokken toen zij de trilogie hadden afgemaakt.
  • Goh, ik had uberhaupt niet meegekregen of er multiplayer in zou komen. Liefst zie ik een co-op modus, maar echt vs multiplayer heb ik weinig behoefte aan in een game als deze.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren