1. Multiplayermodus Mario Kart Tour nu beschikbaar

Multiplayermodus Mario Kart Tour nu beschikbaar

Twee verschillende modi

De multiplayermodus van Mario Kart Tour is onlangs online gegaan. De update is vanaf vandaag beschikbaar op alle smartphones.

Bij de release van Mario Kart Tour vorig jaar was het nog niet mogelijk om tegen andere spelers te racen. In december werd er aangekondigd dat er een multiplayermodus voor de mobiele game in ontwikkeling was. Mensen met een Gold Pass-abonnement konden de bèta van de modus testen.

Nintendo’s nieuwe update bevat twee multiplayermodi: standaardraces en de ‘Gold Races’. Voor de laatstgenoemde modus moet wel de Gold Pass worden aangeschaft voor 5,29 euro per maand. Gold Races bieden onder andere hogere snelheden dan 200cc en extra in-game valuta en badges. De aankondigingstrailer van de multiplayermodus is hieronder te bekijken.

Mario Kart Tour is beschikbaar op alle Android- en iOS-smartphones.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren