1. Multiplayer-modus Stardew Valley nu speelbaar op PS4

Multiplayer-modus Stardew Valley nu speelbaar op PS4

Nog steeds niet beschikbaar op Xbox One

Nadat de multiplayer-functie van Stardew Valley al een aantal keer werd uitgesteld voor de PlayStation 4, is deze nu eindelijk speelbaar.

De multiplayer van Stardew Valley was al enige tijd speelbaar op de Nintendo Switch en pc, maar nu is de functie ook beschikbaar voor PS4-spelers. Eerder gaf ontwikkelaar Chucklefish Limited aan dat ze de multiplayer-functie voor de PlayStation 4 en Xbox One moesten uitstellen, omdat er nog te veel problemen waren. Helaas voor de Xbox One-spelers; die moeten nog wél even wachten voordat ze samen met vrienden aan de slag kunnen.

De multiplayer van Stardew Valley is een coöperatieve modus waarin maximaal vier vrienden online samenwerken om de boerderij draaiende te houden en vervolgens het dorp in gaan om sociale contacten op te doen. Zoals de singleplayer Stardew Valley dus, maar dan met meerdere spelers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren