1. Uitstekende cijfers voor de multiplayer-modus van Modern Warfare

Uitstekende cijfers voor de multiplayer-modus van Modern Warfare

Beste van deze generatie

Activision heeft in een persbericht aangegeven dat de multiplayer-modus van Call of Duty: Modern Warfare de meest gespeelde multiplayer is van deze generatie consoles.

De game verscheen in oktober en sindsdien is de modus al ruim 500 miljoen uur gespeeld. Daarnaast zijn er reeds 300 miljoen potten gespeeld en bracht de game al meer dan een miljard dollar op. Call of Duty: Modern Warfare is de eerste game uit de franchise die cross-play ondersteunt, deze functie heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de hoge cijfers.

"Het momentum van Modern Warfare is vanaf dag één al goed en spelers hebben veel plezier. De multiplayermodus blijft veel langer populair dan de afgelopen jaren. Dit zien we ook terug in het aantal uren dat de multiplayer is gespeeld, dit geldt zowel voor het totaal aantal uren, als de gemiddelde speeltijd per dag. Het is geweldig om te zien dat fans zo positief reageren op het ons werk. We zijn blij met het resultaat en zijn van plan om nog meer content te leveren", bericht Brydon Beede, uitvoerend vice-president en algemeen manager van de Call of Duty-franchise.

call of duty modern warfare

Eind oktober werd duidelijk dat Call of Duty: Modern Warfare een uitstekend lancering kende. De game bracht in drie dagen maar liefst 600 miljoen dollar op. Daarnaast werd onlangs bekendgemaakt dat de first-person-shooter de bestverkochte game van 2019 is.

Call of Duty: Modern Warfare wordt nog altijd verder uitgebreid en ontvangt regelmatig updates. Bovendien is het eerste contentseizoenrecent van start gegaan, wat spelers een compleet nieuw progressiesysteem biedt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Na veel gemopperd en ragequit, heb ik eindelijk echt plezier in de game gevonden. Gunfight, samen met shoothouse (wat nu shipment en die andere nieuwe map is) is het echt leuk. KD is ook ruim boven de 1 dus ik ben tevreden.

  EDIT (video deed het niet)
  Gister trouwens een potje shipment gespeeld en dit meegemaakt:

  Link:
  Shipment Spawnkill
 • @Robskeee Ik speel juist veel hardcore. En voor campers gebruik ik de rpg.
 • @Robskeee

  Campers aanpakken is juist het leukste aan dit spel. Heb volgens mij een KD van 1.05. heerlijk spel.
 • @CyberFl
  Mijn KD zit volgens mij op 0.85. Ik word er te oud voor! Ach.. Iemand moet compenseren.
 • @Gaaiz

  Bwa gewoon de juiste wapens en settings instellen, and you are good to go.
 • @CyberFl
  Dat is ook mijn probleem.. Ik blijf switchen! Al is is mijn favoriet denk ik de P90. Toch blijf ik andere guns proberen om de zoveel potjes om toch iets beters te vinden, maar dat gaat wel ten koste van mijn k/d ratio.
 • Het is gewoon een lekkere game, natuurlijk is de game niet perfect, maar het is niet meer pay to win, we krijgen veel opties en de setting is top.

  Heb hem op zowel PC als PS4, maar speel 90% van de tijd op de PS4.
 • Misschien van hun…. Gta online is verreweg de meest gespeelde game online hell Szelfs nu nog 30 mensen volle servers.
 • Soms moet ik nog erg wennen. Ik was vooral vroeger van het rushen (in MW2 en MW3 dan) maar dat zit er in dit spel helaas niet echt in dus moet ik mezelf ook aanpassen. Eigenlijk heb ik daar nog de meeste lol in om mezelf opnieuw uit te vinden in het spel. De ene keer toch proberen met een MP7 wat best goed gaat. Sniperen is ook weer een genot in dit spel. Doordat de game wat trager is heb je gewoon meer last van campers maar het valt me allemaal best wel mee. Geniet echt goed van deze game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren