1. Multiplayermodus Resident Evil Village mogelijk gelekt

Multiplayermodus Resident Evil Village mogelijk gelekt

Re:Verse

De multiplayermodus van Resident Evil Village, genaamd Re:Verse, is mogelijk gelekt.

Dat blijkt uit een update van de Steam-pagina van de horrorgame. Volgens het bericht bevat Resident Evil Village een modus genaamd Re:Verse.

De aanwezigheid van een multiplayermodus in Resident Evil Village was overigens geen groot geheim. Vorige week deed uitgever Capcom nog een oproep waarin het spelers aanspoorde zich in te schrijven voor de gesloten bèta. De naam van de modus was echter nog niet bekend.

De Steam-pagina leert ons ook dat er een speciale bonussen uitgereikt worden aan spelers die de game vooruitbestellen. Vroege vogels ontvangen onder andere een Weapon Charm van Mr. Racoon, een Survival Resources Pack en een Village Mini Soundtrack.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief. Resident Evil Village moet dit jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Volgens een eerdere lek zou het spel in april verschijnen, maar dit is door Capcom nog niet bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren