1. Korte video toont het idee van attractiepark Super Nintendo World

Korte video toont het idee van attractiepark Super Nintendo World

Munten verzamelen in Mario-stijl

Over ruwweg zes maanden opent het allereerste attractiepark van Nintendo in Universal Studios Osaka, Super Nintendo World. Om potentiële bezoekers alvast lekker te maken heeft Nintendo een korte video van het park naar buiten gebracht.

Hoewel de video weinig informatie bevat, geeft Nintendo bezoekers wel alvast een impressie van de twee grote attracties, Mario Kart en Yoshi. De video geeft echter vooral een impressie van de sfeer in het attractiepark.

De video introduceert wel een speciale app die bezoekers van het park kunnen koppelen aan hun magnetische polsband. Op deze manier kunnen liefhebbers punten verdienen, die vervolgens doorgestuurd worden naar hun Nintendo-console. Tijdens een Japans persevenement werd onthuld dat bezoekers hiervoor in klassieke Mario-stijl blokken moeten (kapot)slaan. In de video hieronder zie je hoe dat er ongeveer uitziet.

Bovendien vinden er dagelijks Boss Battles plaats waar bezoekers moeten samenwerken om punten te verdienen. Hoe dit precies in zijn werking gaat is nog niet bekend. De punten worden in elk geval bijgehouden en getoond op een speciaal scorebord.

Eerder doken er al officiële modellen van Super Nintendo World op. De gelekte modellen komen overeen met de vrijgegeven video. Of het park er daadwerkelijk uit gaat zien als in de modellen en de korte video, moet nog blijken.

Super Nintendo World in Osaka opent naar verwachting in de zomer van 2020.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Daar zien wij Piet sowieso een paar keer rondlopen in een i love Nintendo shirt xD
 • @CyberFl
  Ga jij er dan ook heen om met een "Nintendo sucks!" shirt achter hem aan te rennen? Zou wel bij het totale plaatje passen. ;)
 • @Gaaiz

  Ik heb zelf een switch, en speel er nog dagelijks Tetris 99 op en super Smash. Maar voor de rest zit ik het meeste op de PS4. Dus het is een 50/50 love relation situatie. Kun je van Piet niet zeggen.
 • @CyberFl

  Vet, dat ga ik ook doen met mijn kids.
 • IK wacht tot het Orlando park af is.
 • @smaakmaker Ik ook, nog 3 jaartjes wachten maar dan wel een Donkey Kong coaster die de andere parken niet hebben.
 • @smaakmaker

  Is daar ook een Zelda deel in het park?
 • Dat schiet al aardig op

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren