1. Worstelaar Mustafa Ali ging als Sub-Zero naar Wrestlemania 34

Worstelaar Mustafa Ali ging als Sub-Zero naar Wrestlemania 34

Have An Ice Day

Professionele worstelaar Mustafai Ali is als Sub-Zero verkleed gegaan naar Wrestlemania 34. Sub-Zero is samen met Scorpion het gezicht van de Mortal Kombat-games.

Wrestlemania is het grootste WWE-evenement van het jaar en vond zondag plaats in New Orleans. Het evenement bestaat al sinds 1985 en telde dit jaar veertien wedstrijden, waarvan drie die hoorde bij de pre-show. Veel bekende worstelaars kwamen om de hoek kijken. Zo waren John Cena en the Undertaker van de partij.

Niet alleen een Mortal Kombat-personage passeerde de revue, zo droeg Cedric Alexander een Black Panther-outfit. Toevallig moesten de twee tegen elkaar vechten tijdens de pre-show in de Cruiserweight Categorie. Uiteindelijk heeft Cedric Alexander als Black Panther de wedstrijd gewonnen.

In het main event heeft Brock Lesnar gewonnen tegen Roman Reigns voor de Universal Championship. De laatste WWE-game verscheen vorig jaar voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren