1. Mutant Year Zero komt naar de Switch

Mutant Year Zero komt naar de Switch

Bevat aankomende downloadbare content

Er wordt gewerkt aan een Switch-versie van Mutant Year Zero: Road to Eden die op 25 juni moet verschijnen.

Dat hebben uitgever Funcom en ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting aangekondigd. De game verscheen eind vorig jaar al op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de GDC-presentatie van Epic Games gisteren kondigde de studio de Switch-versie aan.

De Switch-versie van deze strategiegame die veel wegheeft van Xcom bevat ook de aankomende downloadbare content. De ontwikkelaar deelt binnenkort meer info over de dlc. Op pc, PlayStation 4 en Xbox One kan de dlc apart gekocht worden, maar op 25 juni komt ook een deluxe editie van de game voor deze platformen uit waar de dlc al in zit.

Mutant Year Zero speelt zich af in een post-humane apocalyptische wereld en is gebaseerd op bestaande tabletop-games als Mutant Chronicles en het gelijknamige Mutant: Year Zero. In het spel is de wereld verwoest door een nucleaire aanval en is de mensheid weggevaagd. Vanuit het as van de mens en dieren herrijzen mutanten. Dux, de eend met een kruisboog, Bormin het boze varken en Selma, de vrouw van steen. Elke mutant heeft een speciale vaardigheid.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Erg leuke titel en hij past uitstekend op de Switch! Aanradertje!
  • @That Mr Awesome

    O dat was van jouw artikel ^^

    Ik heb denk ik al genoeg games op het lijstje staan om tot het einde van het jaar op mijn Switch vooruit te kunnen, dus ik denk dat deze er niet gaat komen.
  • Fysiek? Dat zou ik heel tof vinden!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren